Bulvár-celeb

2024.06.10. 14:45

Nagy bejelentés: kiderült, mikor szabadulhat Galambos Lajos

Nagyon rövid idő múlva már kint is lehet a börtönből.

MW

Fotó: Végh István / Ripost

Galambos Lajos immár egy év két hónapja tölti a szabadságvesztését a berettyóújfalui börtönkórházban, a jelek szerint azonban hamarosan nagyot változhat a helyzet. Korábban már beszámoltunk arról, hogy Lajcsi a jó magaviselete miatt hamarabb elhagyhatja a börtönt, mint a rá kiszabott teljes büntetés, és rekreációs őrizetbe kerülhet, ami azt jelenti, hogy a saját házában, nyomkövetővel a bokáján élhet addig, amíg hivatalosan szabaddá nem nyilvánítják.

A Ripost információi szerint a zenész nagy bejelentésre készül jövő pénteken, azaz június 14-én. Nincs kizárva, hogy a víz-, gáz- és áramlopásért 3 év 6 hónap börtönbüntetésre ítélt Galambos Lajos azon a napon ki is lép a büntetés-végrehajtási intézet kapuján...

Jövő hét pénteken nyilatkozunk az ügyfelemmel, addig azt kérte, hogy legyen mindenki türelemmel

– mondta a Ripost megkeresésére Csontos Zsolt, Lajcsi jogi képviselője, aki hozzátette:

Reméljük, lesz mit mondanunk!

Az ügyvéd természetesen nem volt hajlandó kifejteni, hogy konkrétan miről lehet szó, de nem nehéz kitalálni, hogy a 3 év 6 hónap egyharmada 1 év 2 hónap, és Lajcsi pontosan ennyit töltött eddig bent. Minden valószínűség szerint tehát jövő pénteken Galambos Lajos újra megpillanthatja a szabad eget.

Lajcsi 2023. április 26-án vonult börtönbe, azzal a reménnyel, hogy nem sokáig kell bent maradnia. A kívánsága félig teljesült is, hiszen egészen mostanáig egyetlen percet sem töltött zárkában, az első perctől kezdve a börtönkórház lakója,

ami lássuk be, valamivel biztosan kényelmesebb környezet, mint a zárkasor. Persze – és ezt érdemes tisztázni – még ott sem gondolják a rabok, hogy karibi nyaraláson vannak, komoly szabályok szerint élik az életüket, börtönőrök árgus szemei előtt.

Galambos a hírek szerint mintarab, eddig még egyetlen alkalommal sem volt probléma vele, így minden esélye megvan arra, hogy a büntetése harmadolásával jutalmazza a rendszer. Az pedig azt jelenti, hogy hamarosan kiléphet a hatalmas vaskapun. 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!