Bulvár-celeb

2024.06.05. 05:00

Csodálkozik az internet népe: hová lett Kulcsár Edina ajándék BMW-je?

Az egykori szépségkirálynő követői észrevették, hogy már nem azzal a luxusverdával jár, amit rapper férje vásárolt neki.

MW

Kulcsár Edina és G.w.M.

Forrás: MW

Fotó: Szabolcs László

Kulcsár Edina a legújabb videójában ugyanis egy Mercedest vezet, így a rajongókban felmerült a kérdés, hova tűnhetett a Bömös, amit ajándék jeligére vásárolt G.w.M, ezzel akarta meglepni várandós feleségét, miután fény derült arra, hogy kisfiút hord a szíve alatt. 

A rapper még áprilisban lepte meg feleségét az X6-os BMW-vel, ami nem volt olcsó ajándék. A hivatalos weboldal szerint újonnan 35 307 000 forinttól kapható egy ilyen autó, de a különböző kiegészítőkkel ennél magasabb is lehet az ár. Érthető, hogy a rajongókat érdekli, mi lehet a kocsival – írja cikkében a Bors.

A találgatások Edina egyik videója miatt kaptak szárnyra. A sztáranyuka ugyanis éppen a kocsijából szállt ki, de nem a Bömösből, hanem egy Merciből, aminek a kulcsát is a kezében szorongatja. Sokan ebből arra következtettek, hogy az X6-ost ismét eladták Kulcsárék, míg mások azzal poénkodtak, hogy a legutóbb látott kisbuszra cserélték le.

Persze mindez önmagában nem jelenti azt, hogy a kocsi nincs már meg, hiszen akár G.w.M-nél is lehet, vagy szervizben, és így már az is értelmet nyer, hogy Edina miért a régi Mercedesükkel jár.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!