Bulvár-celeb

2024.06.05. 10:05

„Szeretnek az emberek!” – Tóth Gabi kitálalt, elmondott mindent, ami a lelkét nyomta

Tóth Gabi számára nem volt könnyű a 2023-as év: a házassága véget ért gyermeke apjával, Krausz Gáborral, és kritikákkal és támadásokkal is szembe kellett néznie, különösen, miután bemutatta új párját, Papp Máté Bencét, a Fricska Táncegyüttes egyik alapítóját.

MW

Tóth Gabi

Forrás: MW bulvár

Fotó: Fülöp Ildikó

A szerelmesek azonban midezek ellenére kitartottak egymás mellett, azóta is boldogan élnek, mostanra pedig már a közönség is megkedvelte őket együtt – írja a Ripost.

LAB_0744
Papp Máté Bence és Tóth Gabi 
Fotó: Ladóczki Balázs / Forrás: MW bulvár

„Elfogadom azt, ami van… Elfogadom, hogy nem úgy mennek bizonyos dolgok az életemben, ahogy régebben! Hullámok mindig vannak és lesznek! De! Van egy gyönyörű és egészséges kislányom. Van egy társam, aki a legnehezebb pillanatokban is mellettem van és szeret engem! Minden erőm megvan, hogy újraépítkezzek! Mert megcsinálom! 

A zene az életem! Bátor vagyok és hiszek! Értékes vagyok! Szeretnek az emberek! Adni tudok! Most már kapni is! Vannak irigyeim. Őket is megtanulom elfogadni és megérteni... Kitűztem új célokat és megcsinálom!

Kijövök a pesszimizmusból fakadó szorongásokból és leveszem a »mindensz@rszemüveget«. Nem fogom sajnáltatni magam, mert nincs miért sajnáljanak! Énekesnő vagyok! Emberekhez empátiával tudok kapcsolódni! Tábort szervezünk! Új álmokat építünk! Megvalósítjuk! Mert mindent mi teremtünk! Mindenre képesek vagyunk! Te is!” – árulta el a gondolatait és érzéseit egy Instagram-posztban. 

Mindebből kiderül, hogy időközben sikerült végképp lezárnia a múltat, és mostantól csakis előretekint. A rajongói ezúttal is biztosították kommentjeikben az énekesnőt a szeretetükről és támogatásukról – írja cikkében a Ripost.

„Ne foglalkozz azokkal, akik lehúznak, te csak énekelj és haladj az utadon azokkal, akik szeretnek” – tanácsolta az egyik rajongója.

„Gabi, szerintem ebben az aberrált világban, amiben élünk, egyre többen kezdjük érezni, hogy kevesek vagyunk. Hinnünk kell benne, hogy mi jól csináljuk. Te is jól csinálod. Maradj ilyen” – írta másvalaki.

Csodaszép vagy, Gabi! Imádom azt, aki most vagy, aki Máté mellett lettél! Teljesen kiteljesedtél. Nagyon kellett már neked ez az élet! Ragyogsz!

– kommentelte Gabi egyik lelkes követője.


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!