Bulvár-celeb

1 órája

Elképesztő fotó: tíz éve változott meg Kulcsár Edina élete

Kulcsár Edina tíz éve lett a Miss World Hungary szépségverseny győztese.

MW

Fotó: Bors

Kulcsár Edina 10 évvel ezelőtt, 2014 júliusában lett az ország legszebb lánya, amikor elnyerte a Miss World Hungary címet.

A verseny után indulhatott a londoni Miss World világversenyen is, ahol második helyezést ért el és a Miss Európa címet is ő kapta. Kulcsár Edina így minden idők legsikeresebb magyar szépségkirálynőjének számít.

A 10 éves évfordulóról az Origo találata szerint Kulcsár Edina most Instagram-oldalán is megemlékezett.

"10 évvel ezelőtt, ezen a reggelen úgy keltem ki az ágyból, hogy nem akartam elhinni, hogy előző este tényleg engem választottak szépségkirálynőnek. Nemcsak a szakmai zsűri szavazott nekem bizalmat, de a közönség is engem talált a legalkalmasabbnak a címre.

Sosem fogom elfelejteni, amit akkor éreztem. A pillanatot, ami megváltoztatta az egész életemet.

Írhatnám, hogy milyen gyorsan elment ez a 10 év, ami bizonyos tekintetben igaz is, viszont az idő távlatában mégis azt gondolom, hogy rengeteg fantasztikus dolog történt velem ebben a 10 évben. Nagyon is tartalmas volt. Olyan sok tapasztalatot és élményt sikerült gyűjtenem, amikért csak hálás lehetek és mindeközben anyuka lettem, ami a leginkább megkoronázta az egész életemet!" - írta az ikonikus fotó mellé Kulcsár Edina, a képet ide kattintva nézhetik meg.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!