Bulvár-celeb

2 órája

Kiderült, ki a legszebb az elmúlt tíz év szépségkirálynői közül

Meglepő eredmény született, egy olyan lányra esett a választás, aki már rég el is tűnt a nyilvánosság elől de olyanok nem kerültek a legjobbak közé, akik nagyon népszerűek a verseny óta is.

MW

Forrás: Shutterstock

Fotó: Jade ThaiCatwalk

Az újabban Magyarország Szépe néven futó Miss World Hungary szépségversenyt 1996 óta rendezik meg, a célja, hogy minden évben megtalálja azt a magyar lányt, aki hazánkat képviselheti a Miss World világversenyen. A Magyarország Szépe cím jelenlegi birtokosa a 23 éves Katzenbach Andrea, de a korábbi években is nyertek már szép, szexi lányok, nehéz lenne közülük abszolút győztest választani. Most kiderült, hogy az Origo olvasói szerint, ki volt az elmúlt tíz év legszebb szépségkirálynője.

A harmadik helyezett Tótpeti Lili általában szerencsés a szavazások alkalmával, hiszen ő az a lány, aki a Tündérszépek szépségversenyt is megnyerte a megyei lapok olvasóinak szavazataival. A nagykanizsai lánnyal jelenleg az ATV időjárásjelentőjeként lehet találkozni a képernyőn. Ezen a szavazáson a harmadik helyen végzett.

Tótpeti Lili

A második helyen többes holtverseny alakult ki: Kiss Daniella, Szarvas Andrea és Gelencsér Tímea ugyanannyi szavazatot szerzett.

Rákosi Annamária szerezte a legtöbb szavazatot, az Origo olvasói szerint ő a legszebb az elmúlt 10 évből.

Rákosi Annamária

A Magyarország Szépe választást több mint tíz évvel ezelőtt, 2013-ban nyerte meg Rákosi Annamária, aki épp Kulcsár Edina győzelmét megelőző évben kapta meg a koronát. 

Meglepő módon a 2014-es győztes Kulcsár, aki második lett a Miss World nemzetközi szépségversenyen, és eredményét azóta sem tudta egyik győztes lány sem túlszárnyalni, nem került be a TOP5-be az Origo olvasóinak szavazatai alapján.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!