Bulvár-celeb

2 órája

Ha látod, akkor sem hiszed el! Brutál változáson ment át Király Viktor

Ilyen volt, ilyen lett fotót mutatott Király Viktor. Leesett az állunk!Másokat is inspirálni szeretne, menni fog!

MW

Forrás: Ripost

Király Viktor az utóbbi időben sok nehézségen ment keresztül, de úgy néz ki, hogy végre újra minden rendben van. Az előadónak sikerült visszaszereznie a feleségét, emellett megszabadult 25 kiló súly feleslegtől is - írja a Bors.

Az énekes nem tagadta, hogy korábban felszaladt rá némi felesleg, mert válságban volt a házasságuk a feleségével, ám most már rendeződött a viszonyuk, így még elhivatottabban edz, ráadásul ebben Anita is támogatja. Az eddig elért eredményt pedig büszkén osztotta meg az Instagram-oldalán.

A bal oldalon láthatod azt a férfit, aki 110 kg-ot tolva, összetört önbecsüléssel gondolkodik inkább arról, hogy milyen sört fog inni, minthogy rendbe hozza az életét. Ez volt az régi énem. A jobb oldalon láthatod az új énem, aki 84 kg-ot nyomva, önbecsülete magas, visszanyerte minden motivációját, termelékenységét és ihletét, remélve, hogy ez másokat is inspirál majd

- írta büszkén a posztjában Király Viktor.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!