Bulvár-celeb

2 órája

Kiderült, kibe szerelmes Kóbor Léna (videó)

"Apukám mindig mondta, hogy zenésszel ne kezdjek. Az okát nem árulta el, csak annyit, hogy van elég zenész a családban" – mondta Kóbor Léna, első szerelme nem is zenész...

MW

Kóbor Léna

Forrás: Bors

Életében először szerelmes Kóbor János lánya, Léna, akinek a szívét egy nála idősebb sportoló rabolta el.

Kóbor Léna sugárzik a boldogságtól

A fiatal leányzó eddig is sugárzó volt, de most határozottan látszik rajta, hogy boldog. Az Omega énekesének gyermeke elárulta megismerkedésük történetét.

– Áprilisban, a születésnapomon a véletlennek köszönhetően ismertem meg egy szórakozóhelyen – kezdte a Mokka vendégeként Léna. – Utána megkeresett engem a közösségi oldalamon, és elkezdtünk ismerkedni. (...)"

Én úgy tudtam, hogy az első randinkon szembesült vele, hogy ki vagyok.

– Később árulta el, hogy már előtte rámkeresett. Azért eljátszotta, hogy fogalma sem volt, róla – fűzte hozzá mosolyogva a lány.

Léna az utóbbi időben énekesnői babérokra tört. Éppen ezért szerencsésnek tartja, hogy párja nem szakmabeli, és azt is elárulta, mivel foglalkozik szerelme. "Örülök neki, hogy sportoló. Ezáltal motivál engem, hogy én is minél többet mozogjak."

Apukám mindig mondta, hogy zenésszel ne kezdjek.

– Az okát nem árulta el, csak annyit, hogy van elég zenész a családban – fűzte hozzá Léna.

„Anyukám véleménye a legfontosabb”

A fiatal lány és édesanyja nagyon szoros kapcsolatot ápol. Anyukája pedig áldását adta szerelmükre, bár korábban volt, hogy kinyilvánította nem tetszését egy-egy udvarló közelítésére.

Anyukám véleménye a legfontosabb nekem. Boldog vagyok, mert nagyon kedveli a páromat.

– Az első találkozás után mondta nekem, hogy nagyon szimpatikus neki. Örülök, mert korábban volt egy-két fiú, akire pont az ellenkezőjét mondta, őket nem kedvelte – árulta el, majd hozzátette, korábban nem volt még komoly kapcsolata, ennek pedig csupán az az oka, nem talált olyan fiút, akivel szívesen alkotott volna egy pár - foglalta össze a riportot a Bors.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!