Bulvár-celeb

2024.07.12. 10:50

Király Linda mindent elmondott az új szerelemről

Nem pletyka, valóban elkezdődött valami Király Linda életében.

Forrás: Bors

Fotó: olvasói fotó

Mint ismert, az énekesnő nemrég is azt állította, hogy hat év után nyitott a párkapcsolatra, de egyelőre nincs férfi az életében, azonban most lebukott, hiszen a reptérre érkező férfivel úgy tűnik, régóta ismerhetik egymást.

"Nyitott vagyok az ismerkedésre, bár keresni aktívan nem keresek senkit. De ha eljönnek egy koncertemre, ott megtalál" - mondta korábban Király Linda, aki valószínűleg csak titokban szerette volna tartani, hogy már foglalt a szíve.

A napokban egy titokzatos férfi érkezett hozzá, aki széles mosollyal sietett az énekesnőhöz, akit megölelt, majd meg is csókolt, így nem maradt kétség afelől, hogy egy párt alkotnak.

Az illető férfiról kiderült, hogy Simonnak hívják, és egy híres amerikai zenei producer, aki korábban nem csak együtt dolgozott Amerikában az énekesnővel, de együtt is voltak több éven keresztül.

Nyolc évig tartott a kapcsolatunk Simonnal. Ő volt az életem első szerelme, az a férfi, aki mellett felhőtlenül boldog voltam. Egy gyönyörű lelkű, elképesztően tehetséges embert ismertem meg benne, boldogok voltunk együtt, mégis valahogy elfogytunk.

A szakításunk után is nagyon szoros kapcsolatban maradtunk, a mai napig minden egyes nap beszélünk egymással" - kezdte Linda.

A Dancing with the Stars versenyzőjének hat évvel ezelőtt volt egy olyan kapcsolata, amit csak nehezen tudott kiheverni, a legfőbb támasza pedig Simon volt. Testvérei, Király Viktor és Király Benjamin újra össze akarták hozni nővérüket Simonnal, ugyanis a sorsnak tulajdonították, hogy huszonhárom éve, mindennap beszél a férfivel, ami nem lehet véletlen, ő lehet az igazi. 

Az ikrek meghívták Simont Linda Los Angelesben tartott szülinapi bulijára, ahol a szerelmesek úja azt érezték, hogy megvan közöttük az a bizonyos szikra.

A februári találkozásunk Simonnal furcsa volt, egy pillanatra mintha megint azt éreztük volna egymás iránt, mint régen. De akkor még nem beszéltünk meg semmi konkrétat, nem tudtam, hogy mi alakul ki ebből az egészből...

Egy pár hete jöttünk csak rá, hogy tényleg meg kellene próbálnunk újra együtt. Egy telefon volt, hogy jössz? És jött is, most itt van" - árulta el a Borsnak az énekesnő.

Hozzátette, hogy Simont az édesanyja is elkísérte, azonban a férfi csak egy útra szóló jegyet vett. 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!