Bulvár-celeb

17 órája

Lovasi András bejelentette, hogy véget ért a házassága

Földes Eszter hetek óta olyan bejegyzéseket posztolt, amikből lehetett sejteni, hogy valami gond van, most hivatalosan is kiderült, hogy nincs tovább.

MW

Forrás: Facebook / Origo

Lovasi András hétfő reggel rövid posztban tudatta a Facebookon, hogy már nincsenek együtt Földes Eszterrel.

„Ezúton értesítjük a nyilvánosságot, hogy útjaink elváltak egymástól, a továbbiakban semmilyen módon nem kívánunk nyilatkozni a témában.
Földes Eszter és Lovasi András”

– írja a Kispál és a Borz és a Kiscsillag énekese a közösségi oldalán. 

A színésznő és az énekes 2015-ben házasodtak össze, 2018-ban született meg gyermekük, Lovasi Álmos Fülöp.

A Bors legfrisebb információi szerint: 

színházi berkekben senkit nem lepett meg a házaspár válása. 

Sőt bárki, aki alaposan megnézi Földes Eszter közösségi oldalát, gyorsan össze lehetett rakni a képet, mert eltűntek a közös képek és visszamenőleg többször posztolt a kapcsolatuk hullámvölgyére utaló verseket, dalokat, idézeteket. A bomba kanócát a Mintaapák sztárja maga gyújtotta meg, amikor kiírta:

Szerettelek hűtlen, mi lett volna, ha hű vagy.

S bár ennél egyértelműbb nehezen lehetett volna a színésznő, sokan akkor még fenntartással kezelték. Egészen eddig, ma ugyanis hivatalos közleményt osztottak meg mindketten a válásukról. Ehhez a színésznő később saját oldalán újabb sokatmondó idézetet osztott meg, most Feldmár Andrástól.

Akkor, amikor életemben először megéreztem azt, hogy mi az a gyász, mi az a siratás, a szívem úgy fájt, hogy azt hittem, belehalok.

De ahogy már említettük, színházi berkekben nyílt titok volt Földes Eszter és Lovasi András házasságának válsága.

– Eszter mindig is hatalmas amplitúdóval élte a kapcsolatukat, ő egy nagyon érzékeny ember – mesélte a Borsnak a kolléganő.

Állítólag nem egy eset volt, hiszen András mai napig elképesztően népszerű a nők körében. Egy-egy ilyen sztori után Eszter mindig végzetes árulásnak élte meg a történteket, persze ki ne értené meg. Ilyenkor mindig elküldte, de aztán újra és újra megbocsájtott és nem csak a közös gyerekük, Álmos miatt. Hanem mert bármit is tett a férje, a szerelem nem múlt el. 

Hangos szerelem volt az övék, nagy lángolással, hiába szurkoltunk nekik, de rohantak a végzetük felé. Az utolsó esetet már sem az anyai szív, sem a szerelmes szív nem tudta megbocsájtani.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!