Bulvár-celeb

4 órája

Ez már több a soknál! Ocsmányságokkal próbálta lejáratni Opitz Barbit az exe

Serleg Albert bosszúhadjáratba kezdett, erre Barbara olyat üzent, hogy érdemes lesz rajta elgondolkodnia.

MW

Opitz Barbi

Forrás: Instagram

Mindent elkövet Opitz Barbi volt barátja, hogy befeketítse az énekesnőt. Barbi és Serleg Albert telenovellába illő,  se veled, se nélküled kapcsolata évekig szolgált beszédtémával. Rendszeresen szakítottak, majd kibékültek, de most úgy tűnik, hogy az énekesnő végleg lezárta a történetet. 

A jelek azonban arra mutatnak, hogy Barbival ellentétben Albertnek nem sikerült kellő érettséggel kezelnie a kialakult helyzetet, és a közösségi médiában megpróbálta lejáratni az énekesnőt. A TikTokra ugyanis váratlanul egy olyan minősíthetetlen stílusú videót töltött fel Opitz Barbiról, ami tulajdonképpen az énekesnő hűtlenségéről és könnyűvérűségéről szól.

Eszerint Barbi korábban egy 16 éves, nemrég pedig egy 17 éves fiúval csalta meg Albertet. A felvételen néhány kihívó képet is megmutat Barbiról, a videó alatt pedig trágár rapzene hirdeti, hogy az énekesnő ostoba, és mindenkinek odaadja magát – írja a Ripost.

Bár a videó azóta eltűnt a népszerű közösségi oldalról, a Ripost munkatársa szerda éjjel egy órakor megkapta a linkjét. Miután megnézték a felvételt, megkeresték Opitz Babit. A lap a következő hivatalos választ kapta az énekesnő menedzserétől:

Minden ilyen jellegű lejárató kampány kizárólag egy egyedi bosszúhadjáratnak a része, ettől Barbara maximálisan elhatárolódik. Az ehhez hasonló közösségi média vagy egyéb platform megjelenésekre nem kíván reagálni. Jelenleg a saját élete és a saját karrierje a legfontosabb. Mostantól minden ilyennek jogi következménye lesz

– nyilatkozta a Ripostnak Opitz Barbi menedzsere.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!