Bulvár-celeb

2024.07.12. 14:25

Mi történik itt? Ismeretlen nővel látták csókolózni Curtist

MW

Curtis

Curtis párja, a kosárlabdázó Barnai Judit egy hónappal ezelőtt furcsa posztot tett ki a közösségi oldalára, ami arra utalhatott, hogy végleg betelt nála a pohár, és elhagyta rapper szerelmét – olvasható az Origo oldalán.

„Ez náluk ilyen vasárnapi program szerintem, felkelünk, elmegyünk a Tescóba, megsétáltatjuk a kutyát, szakítunk, fekete-fehér kép semmitmondó idézettel, cigi, összejövünk újra” – vélekedett egy kommentelő a történtekről.

Noha sokan arról írtak különféle fórumokon, hogy problémák vannak Curtis és a barátnője között, pár napja Barnai Judit tisztázta, hogy együtt vannak.

„Előfordult, hogy írt nekem egy férfi, hogy hagyjam el Attilát, jöjjek össze vele, mert jobb életet, biztosabb jövőt tud nekem nyújtani.

Mert jobban illenék hozzá...”

Ezeken mindig jókat nevetünk Atival.

„Akik figyelemmel kísérnek, azok ne árasszák el negatív kommentekkel a bejegyzéseimet és ne mondják meg nekem, hogy mit és hogyan csináljak, ne kritizálják a külsőmet” – nyilatkozta korábban a sportoló.

Azonban Curtis nemrég egy olyan felvételt osztott meg az Instagram-történetében, ahol egy dögös bombázó csókolja őt szenvedélyesen. Bár a zenészen látszik, hogy nagyon élvezi és tetszik neki ez az intim helyzet, valójában csak az új videóklipjében került közel a fiatal nőhöz, nem csalta meg vele Juditot.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!