Bulvár-celeb

2 órája

Vajna Timi megrázta magát, és újrakezdett mindent

Az üzletasszony nem adja fel a reményt, hogy anya lehessen, most ismét kezelésekre jár.

MW

Forrás: Instagram

Az egészségét is kockáztatja Andy Vajna özvegye azért, hogy valóra váljon élete legnagyobb álma. Tímea elkeseredett harcot vív egy babáért, számtalan kezelésen, beavatkozáson esett át mindeddig sikertelenül. Úgy tűnik, még mindig nem adta fel a reményt, az Instagram-oldalán most megjelent egy fotó egy fecskendőről vette észre az Origo.

Forrás: Vajna Tímea / Instagram

Korábban is a közösségi oldalán mesélt a teherbe esésért folytatott küzdelmeiről:

Minden fiatal lánynak üzenem, csak mert jót akarok, hogy időben fagyassza le a petesejtjeit. Több ciklusban is akár (ha nincs párkapcsolatban, vagy egyéb okok miatt), mert utána már túl késő lesz. Én is azt hittem 37-38 évesen, hogy még ráérek, és lelkileg sem voltam még jól, de 40 után elkezdődik az igazi mélyrepülés.

„Én 35 évesen fagyasztottam le először, de sajnos eddig nem működött még az sem. Sokszor meg azt gondolom, hogy az IVF (lombik) csak pénzrablás, iszonyatos hormonterhelés, és még inkább abnormális petesejtek jönnek létre” írta.

Timi állítja, hogy a testi és lelki megtisztulás, valamint a stresszmentes életvitel segíthet „és a jó Isten”. Szerinte gyakran a sok hormonkezelés után „csak a fájdalom marad, főleg lelki, meg ciszták, vetélés, hormonzavar”. Az egyéb nehézségek mellett, véleménye szerint a  párválasztás is „marha nehéz, kezdve azzal, hogy eleve kevesebb a férfi”.

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!