Bulvár-celeb

1 órája

Vannak jó emberek, ezt mutatták meg a Hungaroringen és a szülővárosában is annak a kisfiúnak, akit a karateedző felrúgott

Hatalmas szeretettel fogadták Magyar Nagydíjon a szörnyű traumát átélt gyereket, akit a szolnoki kalandparkban egy karatemester bántalmazott. Jó hétvégéje volt: vasárnap az ország motorosai is összefogtak, hogy lelki támogatással erősítsék.

MW

Ilyen, amikor Roli boldog, együtt örültek az anyukájával a vasárnapi élményeknek

Fotó: Pesti József / szoljon.hu

A Forma-1-es Magyar Nagydíjon futott össze Gulyás Gergely miniszter Rolanddal, a kalandparkban felrúgott kisfiúval. A találkozóról készült fotót Hajdú B. István rajongói Facebook-oldala osztotta meg. Mint írták, Roland egyik nagy álma teljesült ezzel vasárnap - írja az Origo.

Vasárnap délután folytatódtak a meglepetések: rengeteg benzinvérű angyal érkezett a jászberényi vásártérre, ahol élménymotorozással és ajándékokkal lepték meg a bántalmazott gyermeket - írja a szoljon.hu.

Az ország minden szegletéből mintegy 600-1000 motoros jelezte részvételét azon a jótékonysági megmozduláson, melyet a szolnoki kalandparkban bántalmazott jászberényi kisfiú lelki erősítéséért szerveztek meg vasárnap délután. 

A motorosoknak és Rolinak is örök élmény marad ez a vasárnap
Fotó: Pesti József / szoljon.hu

Miután az édesanyától engedélyt kaptam az élménymotorozás megszervezésére, a közösségi oldalon felhívást tettem közzé, hogy akinek van kedve csatlakozzon. Már az első napon körülbelül ötszázan írtak, hogy jönnének. 

Közben a jászsági motorosok közösségéből Vas Tamás és Balázs Béla is felvették velem a kapcsolatot és segítettek a szervezésben. Nagyon hálás vagyok nekik – mondta a vármegyei hírportálnak Halwax Károly, a jótékonysági akció elindítója.

Első szóra a kezdeményezés mellé álltunk
– folytatta Vas Tamás „Tojás”.

Az volt a célunk, hogy pozitív élménnyel erősítsük a kisfiú lelkivilágát 

– tette hozzá.

Balázs Béla kiemelte:

fontos, hogy a bántalmazott gyermek érezze, hogy nemcsak rossz emberek vannak, hanem jók is, a felnőttekben is meg lehet bízni.

Könnyes szemmel mondott köszönetet a kisfiú édesanyja

A két keréken dübörgők élménymotorozással igyekeztek felvidítani Rolit és anyukáját, akik természetesen motoron érkeztek a rendezvényre. Óriási taps, tengernyi szeretet és ajándékok fogadták őket. A fiút a magasba emelve köszöntötték és a jászsági motoros közösség tagjává fogadták.

Hihetetlen, hogy ilyen sokan, minden érdek nélkül eljöttek és meglepték Rolit. Ez példaértékű

– mondta könnyeivel küszködve Nagy Judit, a fiú édesanyja, aki háláját fejezte ki mindenkinek az együttérzésért.

A kisfiút felrúgó Agócs Tibor elfogadhatatlan nyilatkozatot tett szombaton. Azt hazudta, hogy bocsánatot kért a kisfiútól és szinte össze is barátkoztak. Az édesanya elmondta, hogy ez hazugság.  Az egész országot megrázta, hogy a szolnoki kalandparkban az edző akkorát rúgott egy kisgyerekbe, hogy a kisfiú felrepült a levegőbe és arccal a földre esett. A férfi ezt követően pedig teljes nyugalomban elsétál, és hagyja a földön fekve sírni a gyereket. Vasárnap pedig kiderült, hogy nem hajlandó hazajönni külföldről a kisfiút felrúgó karateedző, Agócs Tibor mert előre befizetett nyaralásán pihen - írja az Origo.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!