Bulvár-celeb

2 órája

„Szülés után pár nappal?” – durva kommenteket kapott Kulcsár Edina

Az egykori szépségkirálynő magára hagyta újszülött kisfiát, rázúdult a népharag.

MW

Kulcsár Edina

Fotó: Ladóczki Balázs

A kommentelők szerint Kulcsár Edina felelőtlen anya. G.w.M felesége pénteken tette közzé a várva várt hírt: megszületett kisfia, Dion, a rapperrel közös második gyermeke.

Az egykori szépségkirálynő rengeteg gratulációt kapott, kommentelők százai köszöntötték a nagyvilágban a kis trónörököst, az viszont, amire Kulcsár Edina legutóbbi – azóta már eltávolított – bejegyzéséből következtetni lehet, mélyen felháborította a követőit.

Az immár négyszeres anyuka egy autó hátsó ülésén szelfizett G.w.M társaságában, a képhez pedig annyit írt, hogy:

Kimozdultam.

Mivel csak ketten voltak láthatók a fotón és még gyerekülést sem lehetett látni, a kommentelők biztosra vették, hogy Edina még a fotó elkészültekor 72 órás Diont sem vitte magával. 

Bejegyzése felkerült a fotelhuszárok kedvenc közösségi oldalára, a Redditre is, a kommentelők pedig egy emberként kezdték kritizálni a sztáranyukát, aki szerintük elhanyagolja a gyermekeit.

293A7216
A boldog szülők 
Forrás: MW bulvár

Kommentcunami

A nagy post kavaró fotót ugyan időközben törölték, de a felháborodott kommentek továbbra is olvashatók ide kattintva. 

„Kimozdulni szülés után pár nappal? Ennyire megviseli az anyaság? Szép! Jól kezdődnek az együtt töltött percek! Hogy úgy fogalmazzak: lehet, hogy túl korán jött a kisfiú az Amara után.”

Sajnálom azért a kicsiket, mert úgy látszik még az életük első pár napjában, hetében se lehetnek ők a legfontosabbak, érdemlik az anyjuk 100%-os figyelmét.

„Ilyenkor a babák még azt sem tudják, hogy megszülettek, az egyetlen és legfontosabb dolog számukra az anyjuk! De hiába mondom ezt egy olyan nőnek, aki azt sem tudja soha, hogy eshetett teherbe már negyedjére.”

„Más még kórházban van... Nem mondom, hogy 4 napra még mindenkinek ott kéne lennie, de basszus, ez a nő elmegy »kirándulni« varratokkal a hasában.”

Ilyen és ehhez hasonló hozzászólások százai érkeztek Edina bejegyzéséhez, még úgy is, hogy nem tudhatjuk, hol volt a kis Dion, amikor elkészült az a bizonyos szelfi – írja cikkében a Ripost.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!