Ledes fényforrásokat kaptak

2 órája

Példamutató: Kidobhatták volna, nem tették, odaadták az óvodásoknak

250 darab LED-panelt ajánlott fel a dunaújvárosi JYSK áruház a Dunaújvárosi Óvodának. Történt ugyanis, hogy a bevásárló központ belülről teljes felújításon esik át, amely részint érinti az egyébként teljesen jól működő ledes mennyezeti világítást. Az áruház úgy gondolta, ahelyett, hogy kidobná, felajánlják és az önkormányzatnak az óvoda megsegítésére.

Kecskés Zoltán

Példamutató cselekedet: reméljük, a jövőben lesz még példa hasonlóra!

Forrás: Önkormányzat

A Dunaújvárosi Óvoda életében minden forintnak megvan a helye – mondta Gyenes Józsefné a Dunaújvárosi Óvoda igazgatója az átadókor. 

El kell mondanom, hogy a legtöbb óvodánkban rossz minőségű neoncsövek működnek még és ami borzasztó, hogy már nem lehet neoncsöveket kapni, mivel kivonták a forgalomból. Ezeket az új paneleket most oda fogjuk feltenni, ahol az álmennyezet már adott. Ha maradnak még ilyen ledforrások, akkor álmennyezetet kell majd kialakítanunk újabb helyekre és oda is felszerelni ezeket a panelokat. Én nagyon szépen köszönöm ezt a lehetőséget, szerencsére jóval olcsóbb lesz majd a rezsink.

 – idézi a dunaujvaros.hu az igazgatónő szavait.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában