Bulvár-celeb

4 órája

Lebuktak! Kiderült, kivel randizgat Megyeri Csilla

Eddig csak pletyka volt, most kiderült, hogy nem véletlenül beszélik hetek óta, hogy Megyeri Csillára rátalált a szerelem.

MW

Forrás: Instagram

Nem zörög a haraszt, ha a szél nem fújja - bizony, ez a magyar közmondás még mindig megállja a helyét! Megyeri Csilla vélhetően már más oldalán boldog, miután közel 11 év után szakított a kedvesével, Molnár Zsolttal - írja a Ripost.  Egyre biztosabb, hogy Megyeri Csilla és Nicola Sarciá összeszűrték a levet.

A műsorvezető és a vállalkozó hellyel közzel ugyanazt az elbocsátó szép üzenetek tették közzé egy fekete-fehér kép társaságában, de Zsoltiéból viszont arra lehet következtetni, hogy tele van sérelemmel és csalódottsággal.

Csilla és én már nem alkotunk egy párt! Nem szeretnék a miértekbe mélyebben belemenni, azt gondolom ennyi közösen eltöltött év után fontos hogy megmaradjunk tisztelettel, mint az emlékeink és egymás iránt is. A korrektség részemről megtörtént…

- fogalmazott Molnár Zsolt.

Bár egy szakítást általában hetekig, hónapokig dolgoznak fel a felek, hiszen egy komoly veszteségélményről beszélünk, Megyeri Csilla köszöni szépen, megspórolta magának ezt az időszakot. A szakítás bejelentésekor épp Olaszországban vakációzott és széles mosollyal élvezte a talján hőséget. Az önjelölt nyomozók, vagyis a kommentelők pedig kisilabizálták valahogy, hogy a tévés nem mással vakációzik, mint a bokszedzőjével, Nicola Sarciá egykori profi sportolóval.

A férfi ugyanis megosztotta Csilla egyik nyaralós, páros ebédjéről szóló story-ját, illetve a műsorvezető is tett ki olyan videót, ahol látható, hogy egy Nicolára erősen emlékeztető pasival biciklizget éppen.

Természetesen a nyaralós fotókból még nem lehetett készpénznek venni, hogy Megyeri Csilla párja valóban az a férfi, akivel az öklözés hozta össze, ám ők ketten most újabb jelét adták annak, hogy nem csak a ringben tökéletes köztük az összhang.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!