Bulvár-celeb

18 órája

Félelmetes: korunk Nostradamusának újabb jóslatai váltak valóra

Athos Salomé jövendőmondó az „élő Nostradamus” három nap sötétséget jósolt 2024-re.

MW

A fiatal jós a kibertér sebezhetőségére hívta fel a figyelmet

Fotó: Illusztráció / Shutterstock

Az ismert brazil médium azt állítja, hogy több jóslata is valóra válik a Microsoft káoszt okozó és a társadalmat leállásra késztető üzemzavarának fényében. Athos Salomé, aki az 1500-as években élt francia asztrológusról nevezte el magát, azt mondja, hogy előre megjósolta a koronavírus-járványt. A jós azt is állítja, hogy Elon Musk Twitter-vásárlását, Erzsébet királynő halálát és a labdarúgó Eb eredményét is előre tudta. 

A brazil látnok legutóbb azzal állt elő, hogy több más közelmúltbeli esemény mellett, az idei párizsi olimpia rendszerei elleni kibertámadást is megjósolta.

Salomé azt mondja, korábban már rámutatott: az olyan események, mint az olimpia, ideális támadási célpontok lennének, amennyiben a cél, hogy zavart okozzanak a fennálló rendben.

Bizonyítja a hipotézisemet, hogy a francia hatóságok gyorsan cselekedtek, és fokozták a kiberbiztonsági intézkedéseket. Ez újabb jele annak, hogy jelentős globális események alkalmával megfelelő és hatékony intézkedésekre van szükség a kibertér védelmére

— hangsúlyozta a jövendőmondó.

Athos Salomé szerint valóra vált a jóslata azoknak a rosszindulatú szoftvereknek az elterjedéséről is, amelyek virtuális svájci bicskaként működnek, azaz távolról képesek funkciót váltani.

Ez a rosszindulatú szoftver képes és képes is lesz önállóan új modulokat fejleszteni, ami lehetetlenné teszi a hagyományos biztonsági intézkedésekkel való védekezést. A biotechnológiai és egészségügyi ágazatban történő vállalati kémkedésre vonatkozó figyelmeztetéseim is valóra válnak, mivel az észak-koreai hackercsoportok, a Kimsuky és az Andariel ezeket az iparágakat veszik célba, hogy Kim Dzsongun politikáját finanszírozzák 

- vélekedik a fiatal jós.

Állítja, hogy a böngészők sebezhetőségei bizonyítják a hackerek viselkedéséről szóló jóslatait. Biztos volt ugyanis abban, hogy a hackerek a kriptopénz-tőzsdéket veszik célba, mivel a kriptopénz platformok fogékonyak a kibertámadásokra és befolyásolhatják a pénzügyi piacokat - írja cikkében a Life.hu.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!