Bulvár-celeb

2 órája

Meghalt a magyar rádiós legenda

Boros Lajos hosszú ideje beteg volt, az elmúlt hónapokban már nem is adott életjelet magáról, annyira rossz állapotban volt.

MW

Illusztráció: Shutterstock

A gyászoló család fájdalommal tudatja, hogy 2024. augusztus 8-án, csütörtökön délután életének 78-ik évében, hosszas betegség után elhunyt Boros Lajos, gitáros-énekes, műsorvezető, a magyarországi reggeli rádiózás úttörője, A Magyar Köztársasági Érdemrend lovagkeresztje címmel kitüntetett művész. Őszinte részvétünk a családnak! Legyen áldás az emléke! - írja a Mazsihisz.

Boros Lajos 1947. április 12-én született Budapesten. Tanulmányait a Bánki Donát Gépipari Technikumban végezte, ezt követően a Kandó Kálmán Villamosipari Főiskolán diplomázott 1970-ben, majd 1972-ben énekes-gitáros kategóriában megnyerte a Ki mit tud? című vetélkedőt.

A Sláger Rádió Bumeráng című műsorát 1999 és 2009 között vezette, 2010 és 2012 között a Neo FM, majd a Music FM reggeli műsorának frontembere volt. 1999–2001 között az RTL Klub Kész átverés című show-jának műsorvezetője volt. Boros Lajos a Magyar Köztársasági Érdemrend lovagkeresztje címmel kitüntetett művész.

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!