Bulvár-celeb

3 órája

Megijedt a feljelentéstől, eltűnt a netről a Tóth Gabit ócsároló kommentelő

Hiába törölte magát minden platformról, Gabi szerint meg fogják találni a minősíthetetlen sorokat író nőt.

Tóth Gabi sokáig elviselte a negatív kommenteket, de most besokallt

Forrás: MW bulvár

Fotó: Máté Krisztián

Az énekesnő néhány napja tett közzé közösségi oldalán, hogy megkapta élete legundorítóbb kommentjét, és a szerzőjét jogi úton fogja számon kérni. A hír az átkozódó nőhöz is eljuthatott, mivel azóta mindenhonnan törölte magát, felszívódott. Persze ezzel még nem ússza meg a dolgot…

A nyilvánosan legtöbbet bántott előadó hazánkban Tóth Gabi. Sokan úgy vélik, hogy megérdemli ezt, a többség azonban (helyesen) úgy gondolja, hogy az énekesnőnek joga van a magánéletéhez, azt tesz, amit akar, szeret akit szeret, ehhez senkinek nincs semmi köze. A közösségi oldalakon azonban némelyek minősíthetetlen stílusban teszik közzé a véleményüket, amire egyébként rajtuk kívül senki sem kíváncsi - írja cikkében a Bors.

Nagy szerencséje Gabinak, hogy a szerelme mellette áll mindenben
Fotó: Bánkúti Sándor / Forrás: MW bulvár

A hírességnél most jött el az a pont, amikor nem tűr tovább. A napokban ugyanis megkapta az élete talán legocsmányabb üzenetét, amely kapcsán a TikTokon tett közzé egy videót arról, hogy milyen érzéseket ébresztett benne a mocskolódó hozzászólás. Elmondta, hogy mostanra fogyott el minden türelme a zaklatóival szemben, ezért az említett kommentelővel a  bíróságon fognak találkozni.

Az üzenete valószínűleg el is jutott az illetőhöz, hiszen azóta minden tartalom eltűnt arról a fiókról, ahonnan az undorító üzenet érkezett... Talán mégis el tud érni változást egy közszereplő? 

A Bors erről kérdezte Tóth Gabit:

Én lennék a legboldogabb, ha elindulna valamiféle változás! Hiszen gondoljanak csak bele: egy közszereplőnek - tudjuk - többet kell tűrnie, mint egy civil embernek. De nemcsak mi kapjuk a bántást, hanem olyanok is, akik nem elég erősek lélekben ahhoz, hogy feldolgozzák ezeket. Egyre gyakrabban hallani, hogy fiatalok a vonat elé lépnek... Hát kinek jó ez?

- tette fel a kérdést az énekesnő. 

"Ne értsenek félre, én nem azért «hisztizek», hogy engem mindenki szeressen. A szívem mélyéről mondom, hogy teljesen elfogadom, ha valakinek nem vagyok szimpatikus. 

A nemtelen bántást azonban nem vagyok hajlandó és köteles sem eltűrni. És mostantól nem is teszem. Már felvettem a kapcsolatot egy büntetőjogásszal, az illetőt, akiről a videót készítettem viszem a bíróságra még akkor is, ha hallom, hogy eltűnt az internetről... majd a rendőrség beazonosítja. 

És ugyanezt fogom tenni minden olyan kommentelővel, akik átlépik a vörös vonalat. Ha ebből a példából csak egyetlen ember tanul, ha csak egy gyűlölködő komment a billentyűzetben marad, már megérte a harc" - jelentette ki Tóth Gabi.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!