Bulvár-celeb

3 órája

Schobert Norbi elárulta: újabb sztrókot kapott

MW

Schobert Norbert

Forrás: MW bulvár

Fotó: Markovics Gábor

Sokan elengedik magukat, amikor padlóra kerülnek. Schobert Norbi azonban nem panaszkodott, pedig az elmúlt egy év talán élete legsötétebb időszaka volt.

Tavalyelőtt ilyenkor szinte minden összeomlott a fitneszguru körül. Schobert Norbi üzletei sorra bezártak, ráadásul azon a sztrókon kívül, amiről mindenki tud, még egyet kapott.

Őszinte szavak

"Igazából két sztrókom volt. Az egyik a házunk előtt, a másik másfél évvel ezelőtt, amikor 2022 év végén minden megváltozott. Itthon, a tévé előtt rosszul lettem, és azt mondta a lányom, hogy vigyenek be a kórházba.

A Honvédban azt mondták, hogy lábon kihordtam a második sztrókot.

Nem kellett műteni, de négy napot bent töltöttem megfigyelésen. Akkor eldöntöttem, hogy most kell megállni, mert az idegrendszerem nem bírja ezt a fajta feszültséget. Olyan munkát kell találnom, ami tölt és élményt ad. Ekkor kezdtem el a Norbi Diet applikáció és étrend-kiegészítő fejlesztését. 

Az energia és a lendület a min­den­nap­jaim része. Szívesen tartok edzéseket, életmód-előadásokat Réka táboraiban és más rendezvényeken is. Az emberek azt gondolják, hogy mindent tudnak rólam, közben csak nagyon kevesen vannak tisztában az igazsággal. Réka most írja a könyvét, ami egészen biztos, hogy könyörtelenül őszinte lesz!" - árulta el Schobert Norberta hot!-nak 

Forrás: Hot!

A második

Hosszú volt az elmúlt két év Norbi számára, hiszen az első sztrók után nemcsak fizikálisan, de mentálisan is szinte mindent újra kellett építenie. Hosszú heteken át nem tudott mozogni és beszélni, így ez idő alatt a cégére is kevesebb ideje jutott.

"Amikor két éve az első sztrókot kaptam, egyáltalán nem tudtam foglalkozni a vállalkozásommal. Rengeteg kudarc és csalódás ért, amit akkor nagyon nehezen kezeltem. Nehéz volt elengednem az életemet, a «negyedik gyermekemet» teljesen ingyen, de nem volt más választásom! Egyedül az étel-házhozszállítás maradt nálunk, amit a mai napig szorosan felügyelek. A boltokban kapható Update termékekhez már semmi közöm, mert a márkából teljesen kiszálltam" - mesélte a fitneszguru.

Hogy most mivel foglalkozik a legnagyobb erőbedobással, és milyen tervei vannak Norbinak, kiderül a Bors cikkéből és a szerdán megjelent hot! magazinból. 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!