Bulvár-celeb

2 órája

Súlyos betegség: Keresztes Ildikó a legrosszabbra is felkészült

Keresztes Ildikó őszintén beszélt a betegségéről és arról, mennyire megijedt, amikor közölték vele az orvosok, hogy mi a baja.

MW

Keresztes Ildikó

Forrás: MW bulvár

Keresztes Ildikó nemrég szólalt meg súlyos betegségéről, megrázó részleteket árult el arról, hogyan derült fény arra, hogy sürgősen meg kell operálni az agyát. Először beletörődött, hogy meg fog halni, de azóta már túl van a nehezén, ezért is döntött úgy, hogy beszél a történtekről.

Most a TV2 Tényeknek beszélt arról, hogy 

amikor meghallotta a diagnózist, akkor gondolatban már eltemette magát és azt tervezte, hol helyezi el édesanyját és a kutyáját. A daganat 3 centis volt, de csak később derült ki, hogy jóindulatú és műthető.

"Könnyen lehetett volna az, hogy amikor az már megnő annyira, hogy az agyban már nem tud több helyet foglalni, és akkor nekimehet bármilyen központnak, ami a látásomat, a mozgásomat, vagy bármimet is befolyásolja. Az akkor már egy sokkal súlyosabb eset, mert vagy összeesek a színpadon, epilepsziás leszek, vagy bármi... És ki tudja, ha ott nő neki valaminek, akkor műteni is nehezebb, meg esetleg tud csinálni olyan problémákat, ami lehet, hogy visszafordíthatatlan" - nyilatkozta a TV2 műsorában, amit az Origo idéz.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!