Bulvár-celeb

1 órája

Itt vannak a legújabb magyar szépségkirálynő legjobb képei

A 17 éves Molnár Ramóna nyerte az idei Magyarok Világszépe szépségversenyt.

MW

Forrás: szoljon.hu / Daróczi Erzsébet

Egy 17 éves csengődi gimnazista, Molnár Ramóna lett idén a Magyarok Világszépe, a szombaton Karcagon megrendezett gálaműsor keretében őt választották meg szépségkirálynővé a tizennégy döntős lány közül - írja az Origo.

A fiatal lány korábban a sport világában jeleskedett, asztaliteniszben bajnoki címet is szerzett, a mostani már nem az első szépségverseny volt, ahol elindult.

Molnár Ramónát az Instagramon (egyelőre) majdnem kétezren követik és nem is túl aktív a közösségi médiában, ez a következő időszakban biztosan változni fog.

Ez a Magyarok Világszépe A több száz jelentkező közül 14 lány vett részt a döntőben, akik közül az idei mezőnybe Erdélyből, Kárpátaljáról és Felvidékről is érkeztek lányok. A jelentkezés korhatára idén is a 17 és 27 év közötti hölgyeket célozta meg, de a származást illetően bárki részt vehetett, az anyaországon kívül élő érdeklődők is. A verseny nagy hangsúlyt fektetett a nemzeti, magyaros népviselet bemutatására, népszerűsítésére és a hagyományok ápolására.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!