Emlékszik?

2 órája

Ilyen volt Rúzsa Magdi és Caramel, amikor még őket méregette a Megasztár zsűrije

Rúzsa Magdit és Caramelt is a Megasztár indította el a siker útján, most a szupershow zsűrijében keresik a tehetségeket.

MW

Papp Szabi és Marsalkó Dávid mellett a Megasztár két egykori felfedezettje zsűrizik majd a műsorban

Forrás: tv2

Nyáron derült ki, hogy kik foglalnak majd helyet a 12 év után visszatérő Megasztár zsűrijében: Rúzsa Magdi, Marsalkó Dávid (Halott pénz), Molnár Ferenc Caramel és Papp Szabi dönthetik majd el, ki lesz 2024-ben az Év hangja. A tehetségkutató műsor első válogatóját szeptember 22-én 19:30-tól láthatjuk a TV2 műsorán. 

Rúzsa Magdi és Molnár Ferenc Caramel 
Fotó: Koszticsák Szilárd / Forrás:  MTI

Magdinak ismerős az érzés

Rúzsa Magdi a Megasztár harmadik, 2006-os évadának győztese. Amikor megismertük, még egy vadóc, fiatal lány volt Kishegyesről, de a hangjával már akkor mindenkit elvarázsolt. 

A műsor után országosan ismert és elismert énekesnő lett, 2007-ben ő képviselte Magyarországot az Eurovíziós Dalfesztiválon az Aprócska blues című dallal. 

Magdi ma már háromgyerekes édesanya, ikrei, Keve, Lujza és Zalán 2022 februárjában születtek. Férje, Vilmos egyetemi tanár–villamosmérnök.  

Rúzsa Magdi 2006-ban
Forrás: tv2

Magdi hatalmas megtiszteltetésnek tartja, hogy annak a műsornak a zsűritagja lehet, amelynek a karrierjét köszönheti.

Sok mindent tudok, amit akkor még nem tudtam, amikor ott álltam a zsűri előtt, de talán pont azért, mert én is álltam ott, tudom, hogy ők mit éreznek, mit élnek át. Az a vágyam, hogy olyan tehetségeket találjunk, akik erre a pályára méltók és kell nekik ez a sorsfordító lehetőség

– mondta korábban a Borsnak Magdi.

Caramel kötődik a műsorhoz

Molnár Ferenc Caramel a Megasztár második szériáját nyerte meg. Alaposan meg kellett dolgoznia a sikerért, nem volt hozzá kegyes a élet: a családja szétesett, amikor öccse autóbalesetben meghalt. Caramel 17 éves volt, amikor eldöntötte, hogy a saját lábára áll, dolgozni kezdett, de leginkább fizikai munkát végzett. A Megasztár első évadát a kórházból nézte végig, ahol gerincműtét miatt feküdt, a másodikat pedig már megnyerte - írja cikkében a Life.hu.

MP20050419_6584
Molnár Ferenc Caramel 2005-ben nyerte meg a Megasztárt
Fotó: Máté Péter / Forrás: MW bulvár

Caramel idén lett 42 éves, és két csodálatos gyermek édesapja. Felesége Szilágyi Szilvia influenszer. Kislányuk, Szofi már 10 éves, 2018-ban legyőzte a leukémiát. Kisfiuk, Miron 2022 októberében született.

Caramel kötődik a Megasztárhoz, mint mondja, különleges helyet foglal el az életében.

Ez a műsor megváltoztatta az életem, és megváltoztatta a magyar könnyűzenét. Azért vállaltam el a feladatot, mert kötődöm a műsorhoz, nekem fontos, hogy hogyan folytatódik a Megasztár története, felelősséget érzek iránta. Nincs még egy olyan formátum a magyar televíziózás jelenkori palettáján, amit elvállaltam volna. Itt az lehetek, aki vagyok

 – mondta Molnár Ferenc Caramel.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!