Spórolás

Tegnap, 12:00

Csütörtökönként nő meg igazán ennek az áruházláncnak a forgalma, most elárulták, miért

MW

A Spar elnök-ügyvezető igazgatója szerint egyetlen napra sem hagyják a vevőiket akciók nélkül

Forrás: Shutterstock

Folytatódnak a Spar árcsökkentő akciói: az áruházakban továbbra is elérhető közel ezer piros árcímkés termék. Ezek körét hetente változtatja a cég, így mindig újabb és újabb árucikkeket tesznek még vonzóbbá. Az Interspar hipermarketekben ezerhatszáz, a Spar szupermarketekben pedig négyszáz sárga címkés, csökkentett árú termék segít a spórolásban, a My Spar applikációban elérhető kedvezmények pedig további pénztárcabarát megoldásokat kínálnak – írja cikkében az Origo

Vevőink az elmúlt évtizedekben már megszokhatták, hogy egyetlen napra sem hagyjuk őket akciók nélkül, hiszen ezzel segíthetünk nekik abban, hogy a vásárlásaikat előre meg tudják tervezni, és jó ár-érték arányban vehessék meg akár az alapvető élelmiszereket, akár a vegyi árukat. Érzékelhetően megnő a forgalom a Spar szupermarketekben, az Interspar hipermarketekben, a franchise-partnereinknél, valamint az online shopban, amikor csütörtökönként megújulnak akcióink

– mondta Heiszler Gabriella, a Spar Magyarország elnök-ügyvezető igazgatója.

Heiszler Gabriella arról is beszélt, hogy a korábban bevezetett kötelező akciókat is messze túlteljesítette az elmúlt egy év során, hiszen számos árucikknél jóval nagyobb árkedvezményt biztosítottak, és termékcsoportonként több terméket is bevont az akciókba. Ezzel párhuzamosan pedig a Spar folyamatosan fenntartotta a fogyasztók által már ismert és kedvelt kedvezményeket, kupon- és hűségakciókat, pénztárcabarát megoldásokkal ösztönözve a takarékos bevásárlást. 

Heiszler Gabriella hozzátette: a hetente megújuló „Hihetetlen akciók, szuper árak” akció keretében különösen odafigyelnek arra, hogy olyan, alapvetőnek számító élelmiszerek ára is jelentősen alacsonyabb legyen, amelyekből rendszerint sokat vásárolnak a vevők.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában