Krimi

2024.06.11. 13:40

Áruházi parkolóban gázoltak halálra egy idős férfit

Az autós többször is áthajtott az áldozatán egy barkácsáruház parkolójában, akinek esélye sem volt a túlélésre.

MW

Forrás: police.hu

Elhúzódó vitás helyzet vezetett ahhoz a halálos tragédiához, aminek következtében egy 36 éves férfi megölt egy 76 éves férfit Miskolcon. A rendőrség azonosította és elfogta a támadót – számolt be róla a police.hu

A vármegyei hírportál úgy tudja, az eset Miskolcon, a Kiss Ernő utcán egymás mellett lévő két nagyáruház közül az egyik parkolójában történt. Az elkövető kalapáccsal bántalmazta az áldozatot, főként a fején, illetve elütötte az autójával, esélyt sem hagyva neki a túlélésre - írja a boon.hu.

A rendőrség úgy tájékoztatta a portált, hogy emberölés miatt folytat eljárást a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság egy 36 éves miskolci férfival szemben. Az elsődleges adatok szerint 2024. június 11-én 

egy áruház parkolójában előzetes szóváltást követően egy férfi kalapáccsal bántalmazta idősebb ismerősét, majd autójával elütötte, elsodorta áldozatát, aki a helyszínen belehalt a sérüléseibe.

A bejelentést követően a rendőrök a helyszínen azonosították, elfogták, majd a rendőrségre előállították a feltételezett elkövetőt. A rendőrség a gyanúsítotti kihallgatást követően a férfi őrizetbe vételét, majd letartóztatásának indítványozását tervezi.

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!