Krimi

2 órája

Gyászol a Balaton fővárosa, fiatal orvosnőt gázolt el a vonat

A helyiek szerint el van átkozva az a vasúti átjáró, ahol a tragédia történt.

MW

A fotó illusztráció!

Forrás: Getty Images

Siófokon a Zamárdi utcai bevásárlóközpontból van, aki autóval, más pedig gyalog indul haza, de ha mód van rá, elkerülik a legközelebbi gyalogos vasúti átjárót, mert több baleset is történt már ott. Legutóbb szerdán, július 24-én gázolt itt a vonat – írja a Bors.

A Balaton-parti településen az a hír járja, hogy egy fiatal doktornőt ütött el a vonat. A Nagykanizsáról Budapest felé tartó Tópart InterCity gázolta el a nőt hajnali 5 óra 14-perckor. Úgy tudni, nem öngyilkosság történt, hanem baleset.

A városban mindenki  tudja: aki ebben az átjáróban nem figyel, az életével játszik. Ez a sínpár  köti össze a siófoki vasútállomást a balatonszéplakival, a helyiek szinte már meg sem lepődnek, amikor ennél az átjárónál történik baleset.

Itt történt a tragédia
Forrás: Google Maps

Az egyik siófoki nyilvános Facebook-csoportban a gázolás után megjelentek a gyászoló bejegyzések. Egy névtelen posztoló búcsúzott az áldozattól elsőként, aki hajnalban hallotta a vonatgázolást. 

Reggel a vonat dudálására és kerekeinek a csikorgására lettem figyelmes. Éreztem, hogy tragédia történt, és így is lett! Egy hölgyet halálra gázolt a vonat Siófokon. Nyugodjék békében

– írta.

„A legtöbb baj ennél az átjárónál van! Sokszor történik itt gázolás, és a következő, város felé eső átjáróban is. Nekünk, itt élőknek ez szörnyű tragédia. Én is itt járok át a partra menet… Borzasztó látni a fehér fertőtlenítőt a balesetek után, aztán a virágot, mécsest minden évben. Ismerősünket is elgázolta már ott a vonat, és egy diákot is…” – fogalmazott egy hölgy.

A helyiek úgy tudják, hogy egy fiatal doktornőt gázolt el a vonat.

Ez olyan értelmetlen halál! Most egy fiatal orvos halt meg futás közben. A fülében fülhallgató volt, de nem biztos, hogy zenét hallgatott 

– írta egy hozzászóló.

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!