Bulvár-celeb

3 órája

Halottnak hittek egy alvó fiatalt a buliban, a barátai olyat tettek vele, hogy kórházba került

A sokat látott mentősöknek is fennakadt a szeme, amikor meglátták, mi történt. Nem véletlenül hangsúlyozzák, hogy milyen fontos a légzésvizsgálat.

MW

A kép illusztráció!

Forrás: Shutterstock

Az Országos Mentőszolgálatigen meglepő esetről számolt be, ami Vas vármegyében történt. Egy fiatalokból álló társaság éppen bulizott, amikor egyik barátjuk elaludt. A többiek azt hitték, hogy meghalt, kihívták a mentőket, mondván, hogy addig megpróbálják a társukat újraéleszteni, aztán hirtelen lerakták a telefont.

A mentésirányító hiába próbálta visszahívni őket, nem vették fel, de akkor már úton volt egy egység. Néhány perc múlva megérkeztek a mentők, és nagy meglepetésükre azt látták, hogy társaság boldogan ünnepli barátjuk sikeres "újraélesztését". 

Ugyanis amint elkezdték a mellkaskompressziókat, rögtön felébredt a férfi - az"életmentés" során azonban olyan mellkasi sérüléseket szenvedett, hogy stabil állapotban ugyan, de kórházba kellett szállítani - írja a Ripost.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!