Krimi

2 órája

Kiderült, ki volt az a férfi, aki lerúgta a kisfiút a szolnoki kalandparkban

Ezúton kérek bocsánatot a szülőktől is, melyet nem remélek – közölte a szolnoki kalandparkban történtekkel kapcsolatban az Y Média közösségi oldalán Agócs Tibor, a Yakuzák Se elnöke, szakmai vezetője, aki ezután minden tisztségéről lemondott.

MW

Ahogy arról beszámoltunk, a Szolnoki Városüzemeltetési Kft. közzétett egy brutális videót, amin jól látható, hogy az általuk üzemeltetett kalandparkban egy gyerekcsoport felügyelője felrúgott egy kisfiút, aki a fejére esett. A férfi a rúgás után elsétált és otthagyta a földön fekvő gyermeket. A bántalmazás mindenkit megdöbbentett. Az elkövető Agócs Tibor, a Yakuzák Se elnöke beismerte, amit tett:

Amit tettem minden szempontból elfogadhatatlan, szembe megy mindazzal amit az elmúlt 35 évben képviseltem, tanítottam és életemmel megjelenítettem. Ez nem hiba, hanem létrontás. Mindent megteszek, hogy az igazságszolgáltatás munkáját támogassam és csak remélni tudom, hogy nem okoztam lelki sérülést a kisfiúnak, akitől a helyszínen bocsánatot kértem és minden tettemmel igyekeztem jóvá tenni a jóvátehetetlent. 

Ezúton kérek bocsánatot a szülőktől is, melyet nem remélek 

– közölte a szolnoki kalandparkban történtekkel kapcsolatban az Y Média közösségi oldalán Agócs Tibor, a Yakuzák Se elnöke, szakmai vezetője. 
Hozzátette:

A különféle szervezetekből és az egyesületből lemondok minden tisztségemről és pozíciókról, hiszen méltatlanná váltam azok betöltésére. 
– Fenti közlemény után kérem a családom és kollégáim kíméljék meg a méltatlan támadásoktól, személy szerint én vállalom a felelősséget, a sajtónak nem kívánok nyilatkozni.

A közlemény közlése után nem sokkal törölték az Y Média oldalát a Facebookról - írja a szoljon.hu.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!