Krimi

2 órája

Megszólalt a kalandparkban bántalmazott kisfiú anyukája: magát hibáztatja a kisgyerek

Az anyuka a rendőröktől tudta meg, hogy pontosan mi történt, a kisfia titkolta a bántalmazást, mert úgy érezte megérdemelte a büntetését és szégyellte magát.

MW

Egy jászberényi ügyekkel foglalkozó nyilvános közösségi média csoportban sokan testi, lelki gyógyulást kívántak a kisfiúnak és együttérzésüket fejezték ki a család felé. Az egyik hozzászólásra reagálva a bántalmazott gyermek anyukája kifejtette, hogy a fia nem járt a Yakuzák SE és Agócs Tibor edzéseire, csak a táborba vittel el a nyári szünetben – írja a szoljon.hu.

Itt vannak az anyuka sorai a történtekről 
Forrás: szoljon.hu

A szoljon.hu azt írja a kisfiú a kalandparkban vitába keveredett egy másik gyermekkel. Ekkor a sportvezető brutálisan felrúgta a fiút, aki a fejére esett, a férfi pedig otthagyta a földön mozdulatlanul fekvő gyermeket.

Miután visszament, leöntötte vízzel és felrángatta, hogy „mi vagy te, lány?

– írta az anyuka, aki szerint a fia az életben nem találkozott ilyen fenyítéssel. El sem merte neki mondani, hogy mi történt, mert azt hitte, hogy ő annyira rossz volt, hogy ezt megérdemelte – számolt be a megdöbbentő esetről az édesanya. 

.. és további részletek a közösségi felületről

A csoportban nagyon sokan kitartást és sok erőt kívántak a fiúnak és az édesanyjának, aki azt is elárulta, hogy a fiú fizikálisan jól van.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!