Krimi

2 órája

Kunkli Tivadar thai box világbajnok kihívta egy küzdelemre a gyereket felrúgó karatemestert

Ne légy gyáva, ne bújj el - üzente Kunkli Tivadar, thai box világbajnok Agócs Tibor, karatemesternek, aki szerdán beismerte, hogy ő bántalmazott a szolnoki kalandparkban egy kisfiút. Azóta többen is jelentkeztek, hogy elmondják: korábban is agresszíven viselkedett a férfi.

MW

Kunkli Tivadar, thai box világbajnok

Én is hírét vettem annak, hogy a szolnoki kalandparkban egy karatemester felrúgott egy kisgyereket. Ez nem sporthoz méltó viselkedés. Hatvanéves vagyok, soha nem hívtam ki még senkit. Bármilyen szabályrendszerben kihívlak, mondd az időpontot, hol és mikor, ne légy gyáva, ne bújj el!” – üzente Kunkli Tivadar thai box világbajnok annak a férfinak, aki a szolnoki kalandparkban olyan erővel rúgott egy kisfiúba, hogy az a levegőben megpördült, majd arccal előre a földre zuhant - írja a Magyar Nemzet.

Az eset miatt a szolnoki kalandpark feljelentést tett a rendőrségen, az ügyvezető a történtekről úgy nyilatkoztak, az elmúlt hét második felében egy gyerekcsoport érkezett, amikor egy kolléga jelzése alapján visszanézték a felvételen a jelenetsort, amelyen jól látszik, hogy egy felnőtt felrúg egy kisgyermeket.

A kalandpark közelben lévő dolgozója épp nem látta az esetet, de érzékelte, hogy valami történt, néhány gyerek sírt is. 

Nem ez volt az első alkalom, hogy kisgyerekkel erőszakoskodott

Azóta kiderült, hogy a férfi, aki a kisfiút bántalmazta, a csoport egyik kísérője volt, és nem ez volt az első eset, hogy agresszíven lépett fel.

A Ripostnak egy 15 éves fiatal azt mondta, tisztán emlékszik rá, látszott az edzőjén, hogy agresszív. Felidézte, hogy a nagykátai víztorony melletti pályán volt karateedzése, éppen bemelegítettek, a fiú azonban dekoncentrált volt. Aztán egyik pillanatról a másikra az edzője nagy erővel megpofozta. Utána annyit mondott:

Mért nem tudsz figyelni? Összevissza bambulsz! Itt van az új gyerek, de ő is ide tud figyelni

– idézte az edzője szavait. A fiatal arról is beszélt, ugyan gondolkodtak a feljelentésen, de mivel nem volt az esetről kamerafelvétel, így nem volt mit tenni, elengedték a dolgot. A férfi népszerűsége miatt pedig úgy gondolták, hogy bizonyíték nélkül nem hinnének neki. A fiatalt, a szülei végül úgy döntöttek, kiveszik a Yakuzák SE-ből és többet nem ment ehhez az edzőhöz.

A gyermekbántalmazásról közzétett videó futótűzként terjedt a közösségi médiában, amelyre több érintett is reagált, köztük egy édesapa, aki szemtanúja volt egy esetnek. A Ripost kiszúrta egy édesapa kommentjét is, amelyben azt írja, néhány éve egy parkolóban került összetűzésbe az egyesület elnökével, és akkor is egy kisfiúval volt agresszív, aki már sírt a parkolóban. Azzal folytatta:

Akkor mint szülő rád szóltam és neked állt feljebb. Azt mondtad, hogy te sensei vagy és ez edzés... a fiú meg zokogott... a vitánk a bevásárlókocsi lökdösésig fajult, mai napig bánom, hogy nem mentem tovább.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!