Krimi

4 órája

Egy húszéves lány leszúrta a családtagjait és még két másik embert Mosonmagyaróváron – Friss! A lányt őrizetbe vették

Az anjya és a testvére lemészárolása után két útjába eső embert is megkéselt.

MW

Kivonult a helyszínre a rendőrség és a TEK

Forrás: Kisalföld

Hatalmas tömeg követi a mosonmagyaróvári Fő utcán lévő tragédiát: mentőhelikopter után a TEK is kiszállt. Úgy tudni, egy húszéves lány késelte meg családtagjait, majd a belváros felé vette az irányt, ahol további két embert megszúrt - adta hírül a Kisalföld.

A 20 éves lány először két családtagját szúrta le otthonukban – a portál információi szerint – 10-10 döféssel. A családtagokat a mentőhelikopterek szállították a kórházba. Egyelőre nem megerősített információ, hogy mindketten kritikus állapotban vannak.

A lány a családtagok leszúrása után elhagyta a helyszínt, és a mosonmagyaróvári belváros felé vette az irányt. A Zichy Mihály utcában egy vele szembejövő sétáló embert is megszúrt, majd a Fő utcán található dohánybolthoz ért, amely előtt egy másik embert késelt meg. 

Ezután bement a boltba, ahol úgy tudni, hogy fenyegetőzni kezdett. Az ott dolgozó kirohant, és rázárta a mészárló fiatal lányra az ajtót. Nemsokkal negyed 6 után a helyszínre érkezett 5 autónyi egységgel a TEK.

Az eseményeket sokan követik a helyszínen
Forrás: Kisalföld

17.15 - Mosonmagyaróváron a Fő utcán kivonult a helyszínre a rendőrség és a TEK. A hatóságok akcióját nagyobb tömeg követi. Az utat teljes szélességében lezárták.

18.00 - A Kisalföld információi szerint a fiatal lány az anyját és az apját szúrta meg a mosonmagyaróvári Ipartelepen, oda érkezett a mentőhelikopter is

18.20 - A portál úgy tudja, az a lány követte el a késeléseket, aki augusztus 10-én eltűnt mosonmagyaróvári otthonából, azóta nem érkezett vissza, életjelet nem adott magáról, tartózkodási helye ismeretlen volt, és a rendőrség is kereste.

19.45 - A rendőrség közleményt adott ki a késeléssel kapcsolatban:

A rendőrségre augusztus 24-én 15 órakor bejelentés érkezett, hogy Mosonmagyaróváron két személyt megszúrtak. A helyszínre érkező járőrök megállapították, hogy egy nő két családtagját megkéselte, majd a városban további két embert is megsebesített. A sérülteket a mentők kórházba szállították. A tettest a rendőrök a Terrorelhárítási Központ műveleti egységének bevonásával Mosonmagyaróváron egy dohányüzletben elfogták, és a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányságra előállították, majd őrizetbe vették.

Cikkünk frissül!

 


 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!