Krimi

2 órája

Megtalálták a különös körülmények között eltűnt Bódog Dániel holttestét

Bódog Dániel két hete tűnt el.

MW

Fotó: Facebook

Megtalálták a különös körülmények között eltűnt magyar fiú, Bódog Dániel holttestét. A tragédiáról édesanyja adott hírt a Facebookon.

„Sajnos ma estére megbizonyosodhattunk róla, hogy Dani örökre itt hagyott minket! Baleset érhette”

– írta Bódog Dániel édesanyja, aki szívszorító posztjában megköszönte mindenkinek a segítséget, és azt kérte, hogy fia halálával kapcsolatban kerüljék a találgatásokat – írja a teol.hu.

Bódog Dániel két hete indult haza, ám végül sosem érkezett meg. A fiút az egész ország kereste, édesanyja Facebook-posztokban számolt be a fejleményekről.

A fiú egyik délután hazafelé tartott busszal, de Kalocsa és Sükösd között rosszul lett és leszállt. Egy szemtanú szerint zavartan viselkedett, egy hídról a Vajas csatornába ugrott, majd onnan kimászott, holmiját hátrahagyva elindult Fajsz irányába. 

Másnap már a Szekszárdi Kutató-Mentő Egyesület tagjai kutyával is keresték, de sajnos a kutya a fajszi Duna-parton elveszítette a szagot. A fiú a teol.hu információi szerint súlyos magánéleti gondokkal küzdött, és vissza akart költözni szüleihez Budapestről Baranya vármegyébe.

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!