Vakáció

2024.06.21. 10:41

A TV2 Kidsen és a Moziverzumon is elstartol a nyári szünet

Az iskolások legnagyobb örömére ma délutántól berobban a nyári szünet. Aki az elkövetkező időszakban, a számtalan szabadtéri program mellett egy kis esti elcsendesedésre vagy csak egyszerűen a hűvös szoba kényelmére vágyik, az egész vakáció alatt jobbnál jobb meséket, animációs és családi mozikat talál a TV2 Kids és a Moziverzum kínálatában.

MW

Forrás: tv2

Július 5-én 19 órakor a Hibás Ront láthatják a kicsik a TV2 Kidsen. A közösségi média korában játszódó kalandfilm Barney-ról, a társaitól idegenkedő iskolás fiúról és beszélő digitális eszközéről, Ronról szól. 

Júliusban az animációs filmek kedvelői biztosan nem unatkoznak majd, mert jön Kópé, a lusta szobaeb, aki jómódú gazdija egyetlen szeme fénye, ám mikor az idős milliomosnő váratlanul meghal, kapzsi rokonai meglepetésére kiderül, hogy az egész vagyonát kutyájára és annak leendő új gazdijára hagyta. 

A Mancs őrjárat három filmes verziója is látható lesz júliusban: a Szuperkutyikban a hősies kutyusok pingvineket mentenek a dzsungelben, a Repülős mentőakcióban, majd a Vigyázz, kész mentés!-ben szintén bátorságukról tesznek tanúbizonyságot az ebek. 

Júliusban Csobbanj velünk! – vár a vizes kalandok hete többek között olyan újdonságokkal, mint a Hihetetlen történet az óriás körtéről, és elrepítünk a tündérek és hősök birodalmába a csodák hetén, várnak a Hercegnő Csodaországban vagy a Tündéri bajkeverő fantasztikus hősei.
Augusztusban Terra Willy történetét is láthatják a kicsik. A fiatal Willy elszakad a szüleitől, amikor űrhajójuk megsemmisül a világűrben. Mentőkapszulájával egy ismeretlen, vad bolygón landol. Túlélő robotja, Buck segítségével ki kell tartania a mentőcsapat érkezéséig. 

A Csizmás, a kandúr örök kedvenc világszerte a népszerű spanyol színész, Antonio Banderas szinkronhangjával. Hazánkban Crespo Rodrigo kelti életre a macskát, aki egy napon megment a dühöngő bika elől egy cselédet, és hősként ünneplik. Ekkor kapja kackiás kalapját és legendássá vált csizmáját.
Augusztusban jön June története a Csodaparkban. Az élénk fantáziájú kislány felfedezi, hogy az erdőben egy hihetetlen vidámpark van elrejtve, ami tele van fantasztikus játékokkal és vicces beszélő állatokkal. 

A Moziverzum is gondoskodik a szünidei meseprogramról, egész nyáron színes kínálattal várja a családi mozik és animációs filmek kedvelőit.
Rögtön az első vakációs hétvégén, június 23-án vasárnap 21:00-tól érkezik például az Addams Family: A galád család. Júliusban az animációs filmek kedvelői Shrek maratont tarthatnak, jön egymást követően az 1-2-3-4-es epizód. A többiekkel együtt Shrek, Fiona és a Szamár is vár mindenkit a képernyők elé. 

De szintén júliusban lesz látható például a Robinson Crusoe belga–francia családi film is a Moziverzumon, amelyben Kedd, a társaságfüggő papagáj legnagyobb vágya, hogy felfedezze a világot, és ebben a kalandban Robinson Crusoe-t találja a legkiválóbb partnernek. 

Augusztusban a Lego fanok legnagyobb örömére érkezik: A Lego kaland című mozi, amelyben valós és számítógépes animációval készült díszletek, élő és szintén számítógépes animációval készült szereplők egyaránt láthatók. Majd ezt követi szintén még a hónapban A Lego kaland 2., a Lego Batman – A film, és A Lego Ninjago film is.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában