Konferencia-liga

2 órája

Két magyar konzul is jelen lesz a Fehérvár–Szumgajit-futballmeccs helyszínén (videó)

A Fehérvár FC–Szumgajit FK-futballmeccs helyszínén, Azerbajdzsánban, csütörtökön két magyar konzul is jelen lesz, akik szükség esetén segítséget nyújthatnak majd a kiutazó magyar szurkolóknak – közölte Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter szerdán Budapesten.

MW

A Fehérvár FC játékosainak gólöröme a labdarúgó OTP Bank Liga 17. fordulójában játszott Fehérvár FC - Paksi FC mérkőzésen a székesfehérvári Sóstói Stadionban 2023. december 16-án

Forrás: MTI

Fotó: Vasvári Tamás

A minisztérium közleménye szerint a tárcavezető arról számolt be, mielőtt útnak indult Bukarestbe, hogy a labdarúgó Konferencia-liga selejtezőjének mérkőzésén az azerbajdzsáni magyar nagykövetség két munkatársa is a helyszínen várja majd a hazai szurkolókat.   

„Segítik az eligazodást a mérkőzést megelőzően, illetve a mérkőzés során és a mérkőzés után is állnak a kollégák a rendelkezésükre” – húzta alá.   

Kitért arra is, hogy jegyértékesítés kizárólag a helyszínen lesz a vendégcsapat szurkolói számára. A vendégszektor kapacitása pedig 192 fő.   

Szijjártó Péter friss tájékoztatása szerint a diplomatákat a +994-50-645-35-20-as ügyeleti telefonszámon lehet elérni, ha a drukkereknek bármilyen ügyes-bajos dolguk van vagy segítségre szorulnak.   

„Jó utat és jó szurkolást kívánok! Reméljük, a Fehérvár is sikerrel száll be az európai kupaküzdelmekbe, mi pedig most indulunk Bukarestbe” – mondta.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában