Labdarúgó NB I

2 órája

Megszerezte első pontját a Győr

Megszerezte első pontját a Győr a labdarúgó OTP Bank 2024/25-ös szezonjában: az újonc együttes a hatodik forduló szombati játéknapján a Diósgyőr vendégeként gól nélküli döntetlent ért el.

MW

Forrás: dvtk.eu

 A DVTK sorozatban a harmadik meccsét hozta le kapott gól nélkül, ugyanakkor a sereghajtó ellen nyilvánvalóan inkább a három pontnak örült volna a gárda. 

A házigazda uralta az első félidőt, rengeteg helyzetet dolgozott ki, míg a győriek kontrákra rendezkedtek be, és kis híján egy ilyen gyors ellenakció végén megszerezték a vezetést. A diósgyőriek fölénye a félidő hajrájában góllá érett, azonban VAR-vizsgálat után érvénytelenítették a találatot. 

A játék képe a fordulást követően sem változott, a Diósgyőr mezőnyfölényben futballozott - egy alkalommal a keresztléc mentett a vendégek helyett -, de továbbra sem született meg az első gól. 

Az utolsó negyedórában a győriek már csak a döntetlen megtartására törekedtek, és némi szerencsének is köszönhetően sikerrel is jártak, miután Szatmári fejese a 93. percben nem sokkal, de célt tévesztett. 

A lefújást követően kissé érthetetlen módon egymásnak estek a játékosok, tömegjelenetekkel ért véget az egyébként kissé eseménytelen találkozó.

OTP Bank Liga, 6. forduló:
Diósgyőri VTK-ETO FC Győr 0-0 

Miskolc, 5503 néző, v.: Bogár 

sárga lap: Sanicanin (5.), Edomwonyi (58.), Acolatse (82.) illetve Tóth R. (45+1.), Gavric (87.) 

piros lap: Petras (a lefújás után) 

Diósgyőri VTK: 

Sentic - Gera, Szatmári, Lund, Sanicanin - Rharsalla (Fekete V., 75.), Vallejo (Holdampf, 75.), Franchu (Klimovics, 61.) - Varga Z. (Acolatse, a szünetben), Edomwonyi, Pozeg Vancas (Jurek, 61.) 

ETO FC Győr: 

Petras - Marku, Boldor, Vianna (Stefulj, 80.), Szépe - Bitri, Diarra, Szahli, Tóth R. - Gavric (Krivokapic, 86.), Anton (Skvarka, 72.)

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában