Szétszedi a volt csapatát?

2 órája

Sztankovics újabb Fradi játékost csábított Moszkvába

Úgy tűnik, a Szpartak Moszkva előszeretettel vásárol játékosokat a Ferencvárostól, ugyanis Myenty Abena már szerda este Moszkvába utazik, hogy az orvosi vizsgálatokat követően csatlakozzon régi-új edzője, Dejan Sztankovics csapatához.

MW

Myenty Abena

Forrás: MTI

Fotó: Koszticsák Szilárd

Sztankovics legújabb kiszemeltje a belső védőként számításba vehető Myenty Abena szerdán elköszönt a csapattól, és aznap este már Moszkvába utazik. Amennyiben megfelel az orvosi ellenőrzésen, akkor a Szpartak újabb másfél millió eurót utal át a zöld-fehérek számlájára – írja a Magyar Nemzet

Abena távozása nyílt titok volt már az Üllői úton, hiszen a Fradi nem is nevezte a suriname-i válogatott védőt a BL-selejtezőkre. Mindenesetre az ulloi129.hu úgy tudja, amennyiben minden rendben lesz a szerződéssel, akkor Abenáért a fent említett másfél millió eurónál is több érkezhet a Ferencvároshoz.

A Szpartak Moszkva előszeretettel vásárol játékosokat a Fraditól. Az orosz klub korábban több mint 5 millió euróért megvásárolta a zöld-fehérek egyik legjobbját, Marquinhost, aki már be is mutatkozott új csapatában, ugyanis az Akhmat Groznyij elleni, 0-0-s bajnokin már pályára küldte őt a teljes második félidőre a szerb vezetőedző.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában