Szoboszlai és Kerkez a Spíleren

1 órája

Továbbra is a TV2 Csoport közvetíti a Premier League és az Emirates FA-kupa mérkőzéseit

Szoboszlai Dominiknak és Kerkez Milosnak továbbra is a Spíler TV-n szurkolhatunk.

MW

Szoboszlai Dominik a labdarúgó Európa-bajnokság A csoportjának 2. fordulójában játszott Németország–Magyarország mérkőzés előtt a stuttgarti MHP Arénában 2024. június 19-én

Forrás: MTI

Fotó: Koszticsák Szilárd

Még több izgalom és világszínvonalú futball a képernyőkön! A TV2 Csoport újabb hosszú távú együttműködés értelmében sugározhatja tovább egészen 2028-ig a Premier League és az Emirates FA-kupa mérkőzéseit. Ez a megállapodás lehetővé teszi, hogy a magyar nézők továbbra is a legmagasabb színvonalon élvezhessék a világ egyik legértékesebb labdarúgó-bajnokságát, valamint a legnagyobb presztízzsel bíró kupasorozatát további extra költség nélkül.* Így Szoboszlai Dominiknak és Kerkez Milosnak hétről hétre továbbra is a Spíler TV csatornáin szurkolhatnak a magyar focirajongók – írta közleményében a TV2 Csoport.

„A Spíler csatornák 2016-os megalapítása óta a Premier League a sportjogaink koronaékszere, hatalmas örömöt és szakmai sikert jelent, hogy újabb hosszú időszakra, 2028-ig sikerült megszerezni a magyarországi közvetítési jogokat. A legnagyobb nyertesek természetesen a nézők, akik a jól megszokott helyen és magas színvonalon nézhetik majd a világ legnépszerűbb csapatainak összecsapásait, Szoboszlai Dominik és Kerkez Milos legfontosabb meccseit extra költség nélkül” – nyilatkozta Pavel Stanchev, a TV2 Csoport vezérigazgatója a sikeres jogbeszerzést követően.

A TV2 Csoport jelezte: a meccsek magával ragadó hangulata, vibráló intenzitása, legmagasabb szintű szakmai és utánozhatatlan szórakoztató értéke semmihez sem hasonlíthatóvá tette a Premier League-et a nemzeti bajnokságok között. Az új ciklusban soha nem látott mennyiségű és innovatív jellegű digitális tartalom is a csomag részét képezi, így még szélesebb körű szórakoztatást kínál a foci szerelmeseinek a TV2 sportcsatorna-portfóliója.

Hozzátették:

a nézettségi adatok szerint a TV2 Csoport sportcsatorna-portfóliója (Spíler 1 és Spíler 2) volt a legnézettebb kereskedelmi sportcsatorna-portfólió a piacon a 2023. augusztus és 2024. május közötti időszakot vizsgálva a 18–59 éves nézők körében.**

A Premier League mellett a legnagyobb presztízzsel bíró kupasorozat, az Emirates FA-kupa meccseit is hosszú távon a Spíler TV csatornáin lehet majd látni. Így a futballrajongók számára továbbra is a TV2 Csoport sportkínálata a legjobb választás, ahol többletköltségek nélkül követhetik kedvenc labdarúgóik mérkőzéseit – folytatódik a közlemény.

Már csak néhány nap és elindul az újabb fociévad. 

Az angol szezon hagyományosan az FA Community Shield mérkőzéssel kezdődik augusztus 10-én 15:15-től; Szoboszlai Dominik és a Liverpool első bajnokiját pedig augusztus 17-én, szombaton ebédidőben, 12:30-tól követhetik nyomon a nézők. Mindkét meccset a Spíler 1 közvetíti majd – zárta közleményét a TV2 Csoport. 

* A Spíler 1 és Spíler 2 csatornák futballbajnokságai a meglévő televíziós előfizetéssel további extra költség nélkül érhetőek el.
** A referencia-időszak átlagos AMR-teljesítménye alapján
Referencia-időszak: 2023. 08. 01.–2024. 05. 31., teljes nap
Live+as live adatok
Forrás: Nielsen Közönségmérés / TV2 Kutatás

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!