Készen áll egy kapcsolatra a szépség

2024.04.24. 11:30

Mindent elsöprő nagy szerelmet kívánt a szülinapos Szick Petra Dóra

Ma ünnepeli 28. születésnapját az egykori szépségkirálynő, Szick Petra Dóra. Az alcsútdobozi felmenőkkel is bíró gyönyörű modellt – aki bájos arcával több éve robbant be a modellszakmába –, a repülőtéren értük utol, Amerikába készül.

Kecskés Zoltán

Bizakodik a jövő megélésében a szülinapos. Szick Petra Dóra.

Fotó: Interjúalany

– Milyen gyorsan repül az idő – kezdte beszélgetésünket a szülinapos, aki éppen a jól megérdemelt reggeli kávéját fogyasztotta a reptéri büfében – Ez egy különleges nap lesz, hiszen New Yorkba utazom, egész nap repülni fogok, így szülinapom a levegőben lesz és kétszer is ünneplem az időeltolódas miatt! – tette hozzá mosolyogva, majd kérdésünkre, hogy „mit kívánt idén”,  a következőt válaszolta: – Mindent elsöprő nagy szerelmet! Szeretném végre az idei évet magamra fordítani, barátokra, családra és ki tudja, talán a nagy Ő-be is belefutok!

Petrától azt is megtudtuk, hogy egy hetet fog eltölteni New Yorkban, ahol a pihenés és a szórakozás mellett egy fotósorozat is készül róla, majd hazatérrve aig várja, hogy elkezdődjön a Vál-völgyi Zsúr, ami számára kihagyhatatlan program.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!