Tündérszépekre buzdít a szabadbattyáni édesanya

2024.05.11. 07:00

„Nem csak versengés, élmény is egy szépségverseny!"

Csaknem 12 év telt el azóta, hogy Balogh Ágnes – férjezett nevén Vadászi Ágnes – elindult a Fehérvár Szépe – Fejér Megyei Hírlap Királynője megmérettetésen, ahol egészen a döntőig menetelt. Mint mondta, csak szuperlatívuszokban tud beszélni a szépségversenyek világáról, ami után számtalan modellfelkeresést kapott, menyasszonyi és különböző divatmárkák ruháit reklámozta.

Kecskés Zoltán

Több mint 10 év telt el a szépségversenyt követően, azóta boldog feleség és édesanya Vadászi Ágnes.

Fotó: Háden Dorina

A barna hajú, zöld szemű lányt anno, egy egész város zárta a szívébe, tündéri bájával az akkor zsűrit is levette a lábáról. Mindössze 19 éves volt és bár korona híján csak tapasztalattal gazdagodott – mint mondta –, ez egy cseppet sem zavarja, ugyanis egy életre szóló, felejthetetlen kalanddal gazdagodhatott, így bátran ajánlja, aki teheti, mindenképp éljen a lehetőséggel és jelentkezzen a Tündérszépekre. 

Nevezési határidő: Már csak 2 nap!

Aki pedig a Tündérszépek láttán maga is kedvet kapott a jelentkezéshez – vagy bátorítaná ismerősét –, annak egészen május 12-én 23:59-ig ezen az oldalon továbbra is nyitva áll ez a lehetőség. A dicsőség mellett értékes nyeremények és élmények is várják a Tündérszépeket!  

A 2012-es Fehérvár Szépe – Fejér Megyei Hírlap Királynője verseny óta a sikerek az élet más területén sem kerülték el, férjhez ment és immáron már háromgyerekes boldog családanyaként éli az életét Szabadbattyánban.

A mosolya és kisugárzása semmit sem változott az évek alatt. A kép még a Fehérvár Szépe – Fejér Megyei Hírlap Királynője megmérettetésen készült.
Fotó: Radnai Zoltán / Archív

– Alig voltam 19 éves akkor, de mindig is szerettem volna kipróbálni, milyen egy szépségversenyen részt venni, a kamera előtt állni, amikor én vagyok fókuszban. A család támogatott benne, így bátran jelentkeztem és a legszebb lányok közé jutottam. Nagyon jó tapasztalataim vannak a versennyel kapcsolatban, csak jót tudok mondani és boldogan gondolod rá vissza. Rengeteg élményt, barátnőt és új embert adott, akikkel azóta is tartjuk a kapcsolatot. Elsősorban ezért is ajánlanám a Tündérszépeket, mert bár eltelt néhány év, de az az érzés, amikor kilépve a komfortzónádból a kamera előtt állsz, semmit sem változott. A tanácsom egyszerű a jelölteknek: mindig legyenek önmaguk!

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!