Alig egy nap maradt, mutatjuk szépségeinket!

2024.05.29. 07:00

Tündérszépek: Megkezdődött a visszaszámlálás, szavazzon és nyerjen!

Csütörtök 23:59 percig van még lehetőségük arra Kedves Olvasóinknak, hogy szépségeinket hozzásegítsék álmuk beteljesítéséhez a Tündérszépek szépségversenyén. Sőt, akik szavaznak, azok közül a legszerencsésebbek egy 2 főre szóló wellnesshétvégét is nyerhetnek. Még nem késő voksolni: mindössze néhány kattintás és ha Fortuna Önök mellé áll, akkor akár elvihetik párjukat egy romantikus pihenésre is! Jól hangzik ugye?!

Kecskés Zoltán

Jó hangulatú fotózások, új lehetőségek - ez mind, mind a Tündérszépek!

Fotó: Radnai Zoltán

Hihetetlenül eseménydús heteken, hónapokon vagyunk túl! A szerkesztőségünkben márciustól fogadtuk a szebbnél szebb lányokat, akik kameráink előtt mutathatták meg bájaikat. Nyugodtan mondhatjuk, hogy nagyon erős volt a felhozatal, az egzotikus szépségektől kezdve, a szőke hajú igéző tekintetű hölgyekig, sokan megfordultak a stúdiónkban. Valamennyi Tündérszép-jelöltünk odatette magát és profikat megszégyenítő módon pózolt fotósunk előtt.

Szemrevaló hölgyek érkeztek szerkesztőségünkbe: Szántó Ramóna, Gáfor Vivien, Varga Dorina, Kozma Kata, Vicz Lara, Tóth Vivien.
Fotó: Nagy Norbert

Akadt közöttük zumbázó pénzügyes (Tóth Vivien Ildikó),  több nyelven beszélő világutazó (Kozma Kata), tűsarkúban hódító (Varga Dorina), volt válogatott labdarúgó (Vicz Lara), bájos mosolyú (Szántó Ramóna), vagy éppen a szépsége mellett a hangjával is hódító (Gáfor Vivien) hölgy. Egy biztos, irigylésre méltó helyzetben voltunk, hiszen testközelből láthattuk, ahogy tündéreink a különböző ruhaszetjeikben – utcai, elegáns, bikini – mutatatták meg idomaikat, csillogó mosolyukat, miközben stábunk videón is megörökítette a jó hangulatú fotózások meghatározó mozzanatait.

Görög Petra, Orosz Emília Jázmin, Horváth Lilla, Makarova Szintia, Simon Petra, Schneider Kata
Forrás: Tündérszépek

Voltak olyanok is, akik saját portfólióval jelentkeztek. Köztük van például szépségkirálynő (Horváth Lilla),  modell (Görög Petra), óvodai és bölcsődei dajka (Schneider Kata), recepciós (Makarova Szintia), az autók szerelmese (Orosz Emília Jázmin), vagy a divatot követő és szerető  tinédzser is (Simon Petra). 

Fel van adva tehát a lecke a zsűrinek és a Kedves Olvasóinknak egyaránt! Hamarosan pedig a regionális verseny végén majd hárman a zsűri szavazatai alapján jutnak tovább, minden vármegyéből 1-1 lány az országos döntőbe, egy hölgy pedig a kapott szívek átlaga alapján léphet a verseny következő fordulójába, ahol az ország közönségkedvencei versenyeznek majd a fináléba jutásért. 

Szavazzon a szépségeinkre, és legyen Öné a wellnesshétvége!  

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!