Szeretné a koronát megnyerni Fejérnek

2024.06.12. 14:00

Tündérszépek 2024: Horváth Lilla hihetetlenül izgatott a döntő miatt! (videóval!)

Szépségversenyünk zsűrije idén is meghozta döntését, így egy lány híján kialakult a finalisták mezőnye. Az egyik közülük a dunaújvárosi szépség, Horváth Lilla, aki egyenes ágon jutott be a Tündérszépek 2024-es döntőjébe. Szépségünk természetesen nagyon megörült a hírnek és alig várja, hogy találkozzon a Kárpáti Rebeka, Köllő Babett és Tótpeti Lili alkotta mentor csapattal.

Kecskés Zoltán

Az igéző tekintetű Tündérszépünk, Horváth Lilla köszöni a szakmai zsűri bizalmát.

Fotó: Molnár Dávid

A 18 éves újvárosi szépségünknek nem ismeretlen a reflektorfény, a szépség- és a modellversenyek világa. 2022-ben a Miss Hungary szépségverseny tini-királynője lett, majd a rákövetkező évben megnyerte az első World TOP Model Hungary-t is.  A Tündérszépek 2024-es országos fináléjában pedig nem titkolt célja – a fejlődés, a tapasztalatszerzés és az új ismertségek mellett –, hogy a verseny története során először megnyerje a koronát Fejér megyének.

Horváth Lilla bombaformában várja a nyarat. Tündérszépünk szereti aktívan tölteni szabadidejét, lovagol, jégkorongozik és edzőterembe jár
Forrás: A család

„Aki nem mer, az nem nyer!" – vallja. Ez a mondat egyébként kiskora óta segíti őt az életben. Nem véletlen, hogy számos dologban kipróbálta már magát: jégkorongozik, lovagol és bokszol is! Úgy gondolja hogy az adottság nem tehetség, de rengeteg bátorság kell ahhoz hogy éljünk vele és merjünk nagyon jók lenni, vagy akár a legjobbak. Országos szépségversenyünknek is ezzel a lendülettel vágott neki, és hiszi: a Tündérszépekkel mindenképp csak nyerhet!

– Rendkívül izgatott vagyok! Ennyi fotózással és megmérettetéssel a hátam mögött még mindig izgulok, ugyanazt a varázst érzem,  mint az első versenyemnél.  A 22 legszebb lány közé bekerülni nem kis dolog, köszönöm a szakmai zsűrinek a bizalmat, alig várom, hogy a neves mentorokkal találkozhassak – hangsúlyozta Horváth Lilla. Szépségünk a feol.hu-nak arról is mesélt, hogy mindig van hova fejlődni és nap mint nap azért dolgozik, hogy személyiségében és megjelenésében is minél jobb lehessen, ez is motiválta a jelentkezésben.

MÉG EGY HELY KIADÓ!

Itt az esély, hogy a dunaújvárosi Tündérszépünk, Horváth Lilla mellett még egy megyei hölgyünk "ringbe szálljon" a szépségkirálynői címért és a koronáért. Régiónk közönségkedvence, a Válon élő Orosz Emília Jázmin számít az Önök szavazatára, hogy az utolsó bejutó helyen ott lehessen a Tündérszépek-döntőjében! Játsszanak és nyerjenek!

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!