Gyönyörű kor

2022.05.30. 20:00

90. születésnapján köszöntötték a csalai Lákics Józsefné Marika nénit

Baráth Eszter

Forrás: Fehér Gábor / FMH

90. születésnapján köszöntötte a csalai Lákics Józsefné Marika nénit a család mellett Östör Annamária, a városrész önkormányzati képviselője is.

Gyermekek, unokák és dédunokák gyűltek össze Lákics Józsefné hangulatosan feldíszített kertjében, hogy Marika nénit a 90. születésnapján köszöntsék. A szép kort jelző lufik mellett Östör Annamária a város önkormányzatának ajándéka mellett Orbán Viktor miniszterelnök jókívánságait is átadta az ünnepeltnek.

Sok minden történt ez alatt a 90 év alatt
Forrás: Fehér Gábor / FMH

Marika néni úgy fogalmazott, sok minden történt ezalatt a 90 év alatt, de mint mondta, élete legmeghatározóbb és legboldogabb élménye két fia születése volt. Csalán nevelkedett, ott járt iskolába, a városrészben töltötte fiatal éveit, majd nevelte gyermekei, később pedig, sok-sok évnyi munka után ott tölti nyugdíjas éveit is. Marika néni a mai napig olvas, süt, főz és boldogan várja népes családjának tagjait, akik rendszeresen látogatják, sőt, ahogy az ünnepelt fogalmazott, valaki mindig megy hozzá.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában