Bevehetetlen emelkedők versenye

2023.05.24. 12:42

Idén is elindul az országúti kerékpárverseny Nagyvelegen

Tavaly, hagyományteremtő céllal szervezték meg az országúti mezőnyversenyt a bakonyi településen. A szinte bevehetetlen emelkedőkkel tarkított szakaszok tetszettek a kerékpárosoknak, így idén már a második alkalommal indulnak a velegi főutcáról.

Palocsai Jenő

Forrás: Pexels.com

Ismét meg kell küzdeni a kétszámjegyű számokkal jelzett lejtőkkel a kerékpárosoknak, ugyanis az első futam nagy siker lett, így a velegi szakasz része lett az országos versenynek. Május 28-án, délelőtt 10 órakor indul a II. Nagyvelegi Kör országúti mezőnyverseny, ami egyben a 2023. évi MKSZ Liga Kupa 3. futama is egyben.

Lesz fiú, férfi, lány és női induló, és ezeken belül a szokásos korcsoportok, de indul hobbi szakasz is, igaz, abban csak az idei évben licencet ki nem váltó 16 éven felüliek indulhatnak.

A szervező Acél-Vakond Kerékpáros Sportegyesület közösségi oldalán kiderül, hogy még lehet nevezni, de már csak május 26, szerda 22 óráig. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában