2023.05.17. 11:00
Újra nyílik a Gasztro-udvar Kislángon a Pünkösdi Falunapok keretében!
„Terítéken a vadak!” – hangzik a felszólítás a település közösségi oldalán, amiből az is kiderül, hogy szarvas, őz, vaddisznó alapanyagból készülhetnek majd a finomabbnál finomabb étkek. Fontos megjegyezni, hogy a szervezők minden csapatnak 5 kg húst biztosítanak.
Ismét finomságokkal telik majd meg Gasztro-udvar a főzőversenyen.
Forrás: Önkormányzat
Ahogy azt már megszokhattuk – emlékezzünk csak a kislángi kolbásztöltő fesztiválra – igazi kulináris élvezetekre van kilátás. Jelentkezni május 22., hétfőig lehet Farkas Jószefnél a 06-20/560-80-02 telefonszámon.
Ami pedig a hosszú hétvége programját dióhéjban illeti: többek között labdarúgótorna, gyermekprogramok, főzőverseny R. Kárpáti Péter és Domokos Laci zsűrizésével, futball- és szkanderbemutató, számtalan koncert is várja az érdeklődőket.