A lurkók nagy örömére

2023.06.10. 19:00

Jó hangulatú csupaszív találkozó Balázsy Pannával

Az Ünnepi Könyvhét programjai jó lehetőséget teremtenek arra, hogy az olvasásra, a kortárs szerzőkre és frissen megjelent könyvekre fókuszáljunk és az érdeklődőknek személyes találkozást és irodalmi élményt adjunk – mondta lapunknak Kalincsákné Molnár Zsuzsanna, a VMK Tolna utcai Tagkönyvtárának vezetője.

Kecskés Zoltán

Balázsy Panna írónő két könyvtárat is meglátogatott Székesfehérváron.

Fotó: Könyvtár

Kalincsákné kiemelte, hogy pénteken, a VMK Mészöly Géza utcai Tagkönyvtárával közösen egy színvonalas rendezvényt szerveztek mindkét helyszínen, melynek keretében Balázsy Pannával találkozhattak a legifjabb olvasók. Mondanunk sem kell – meséli –, mekkora élmény volt ez a nebulóknak, hiszen találkozhattak az egykori népszerű rádiós és televíziós műsorvezetővel, aki nem mellesleg a gyerekeknek szóló  Szandra sorozat szerzője. A gyerekek feltehették kérdéseiket, sőt, a bátrabbak Panna könyveiből is felolvastak.

Fotó: Könyvtár

A tagkönyvtár vezetőjének beszámolójából arra is fényt derült, hogy a gyerekek egzakt képet kaphattak az írónő munkásságáról, és azt is megtudhatták, hogy a tévés és rádiós múltja a könyveiben is fontos szerepet játszottak. Ezen felül Balázsy Panna arról is beszélt, miről szólnak majd legújabb könyvei. Mint kiderül, egy környezetvédelmi, földünk védelméről szóló Ökobanda címmel sorozatot kezdett írni.

Az esemény végén pedig egy kisebb titokra is fény derült. Az írónő elárulta, hogy egyelőre csak gyerekeknek ír, mégpedig azért, mert lélekben még gyerek maradt. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában