Jó hangulatú napnak ígérkezik

2024.02.07. 18:30

Kiderült a kislángi kolbásztöltő-fesztivál programja!

Ahogyan arról korábban már beszámolt a feol.hu-n, idén már a tizenharmadik fesztiválra készülnek a derék kislángiak február 24-én. Azóta az is kiderült, hogy milyen programmal készülnek a több száz érdeklődőt vonzó eseményre.

Kecskés Zoltán

A zsűrizést R. Kárpáti Péter vezeti a XIII. Kolbásztöltő-fesztiválon.

Fotó: Fehér Gábor /Archív

A szokásokhoz híven, a  programoknak a faluház udvara ad otthont. A disznóvágás 8 órától kezdődik, melyet 10 órától a kolbásztöltő verseny követ. A megmérettetésre egészen február 20-ig jelentkezhetnek a csapatok a 06 20/ 560-8002-es telefonszámon. A zsűrizést R. Kárpáti Péter vezeti, 14 órakor pedig kiderül melyik kolbász lett a győztes.

A rendezvény ideje alatt büfé, Domokos Laci kemencében sült disznóságai, utcai vásár, büfé és vidám zene várja az érdeklődőket. A gyomor egészségének megtartása végett pedig a pálinkakóstolóról sem feledkezhetünk meg. Az egész napos jókedvről Horváth Gellért és Juhász József gondoskodnak, 15 órakor Foky, a Muzsika TV előadója lép fel. 

És a végére egy kis nosztalgia: A 2023-as verseny nagyon szoros volt, végül első helyen a Kansasok csapata végzett, míg a képzeletbeli dobogóra az Eon-osok és Majsai József által vezetett társaság került. Különdíjban az Inni jöttünk, a Dudar Ervin és csapata, valamint a Róka János és csapata részesült. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában