Gazdikereső

2024.05.15. 12:33

Porci, Zizgő, Burkus, Fitta, Toru és Pepper – mind arra várnak, hogy örökbefogadják őket

Újabb hat négylábú, akik nem vágynak másra, csak arra, hogy valaki esélyt adjon nekik.

Déri Brenda

Porci

Fotó: HEROSZ

Porci egy négy hónapos kistestű keverék lányka, aki egy ötfős alom tagjaként érkezett a Heroszhoz. Élénk és mozgékony kutyus, akire ráfér a nevelés és a tanítás, szerencsére azonban korából adódóan nagyon fogékony a tanulásra. 

Zizgő
Fotó: HEROSZ

Zizgő egy 1 éves kistestű keverék fiú, akit a mezőn talált egy állatbarát és onnan került az állatotthonba. Fiatal, aktív és imád az emberek közelében lenni. Kedveli, ha vele foglalkoznak, emellett pedig roppant figyelmes és alkalmazkodó. 

Burkus
Fotó: HEROSZ

Burkus egy fél éves fiú, akiről még jelenleg nem tudni, hogy mekkora lesz, ha eléri végleges méretét. Gondozói úgy tudják, hogy anyja kaukázusi. Kissé félénk természetű, tanulnia és tapasztalnia kell még ahhoz, hogy ezt levetkőzze, de egy szerető és gondoskodó család megoldást nyújthat erre a ’problémára’. 

Fitta
Fotó: HEROSZ

Fitta egy 9 hónapos cicalány, akit testvéreivel együtt kidobtak egy fogadónál, ezután került a menhelyre. Kicsit félénk és nem szereti, ha simogatják, de társaival jól kijön. Gondozói benti tartásra adják örökbe. 

Toru
Fotó: HEROSZ

Toru egy közel 3 éves lány macska, aki kissé bizalmatlan és félénk, de lassan beilleszkedik az állatotthon lakói közé. Bekerülésiéig lakásban élt, így gondozói szeretnék, ha leendő befogadója is benti cicaként tartaná. 

Pepper
Fotó: HEROSZ

Pepper egy 10 hónapos fiú, aki szintén félénk típus. Időre van még szüksége, hogy feloldódjon és megszokja a látogatókat, de ennek ellenére kedves cica és a simogatást is szereti. 

Az állatokról érdeklődni az alábbi számon lehet: 06/30-985-8309

Személyes látogatásra pedig a Herosz Facebook-oldalán foglalhat időpontot.

Önkéntességgel és kutyasétával kapcsolatos információk: [email protected] címen.


 


 


 


 



 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában