Gasztroverseny

2024.05.28. 16:00

Vajon kik készítik Ercsi legfinomabb hamburgerét?

Június második hétvégéjén rendezik meg az Ercsi Pikniket, ahol kiderül, kik készítik a város legfinomabb hamburgerét. A jelentkezéseket június 3-ig fogadják a szervezők.

Héjj Vivien

A hamburgerek alapanyagát a helyi önkormányzat biztosítja

Forrás: Illusztráció/pexels.com

A június 8-i Ercsi Pikniken ezúttal a gasztronómia, a finomabbnál finomabb falatok kapják a főszerepet. Az esemény egyik fő „feladata” ugyanis, hogy megtalálják Ercsi legfinomabb hamburgerét.

A versenyhez minden alapanyagot a helyi önkormányzat biztosít. A szervezők várják családi és baráti társaságok, civil szervezetek, egyesületek jelentkezését. A 10 fős csapatok június 3-ig nevezhetnek személyesen az Ercsi Eötvös József Művelődési Házban, telefonon a 25/505 840-es telefonszámon és a [email protected] e-mail-címen. A nevező csapatoknak csupán grillsütőt, szenet és jókedvet kell magukkal vinni.

A 14 órakor kezdődő programnak az ercsi csónakház ad otthont, a délután házigazdája: Éger L. László és Ihos József. A közös tűzgyújtás 15 órakor kezdődik, a program 20 órától retró diszkóval zárul.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában