Színes, illatos, ízes

2024.06.11. 17:30

A varázs elkezdődött Nagykarácsonyban

Fantasztikus nyitóhétvége – a Nagykarácsonyi Levendulás Tündérkert a hétvégén megnyitotta kapuit és annak rendje és módja szerint, kattogtak a fényképezőgépek, dolgoztak a filmfelvevők, a látogatók elégedetten dörzsölték a tenyerüket. A helyi beszámolók szerint a levendulából készült limonádé pedig liter számra fogyott, sőt, többen még haza is vittek belőle.

Kecskés Zoltán

Jó hangulatban telt a nyitóhétvége.

Fotó: Nagykarácsonyi Tündérkert

Ahogy a visszajáró vendégek megszokhatták a Dél-Fejérben található levendulás évről évre nagy tömegeket vonz. Így volt ez az előző esztendőkben és így volt ez a mögöttünk hagyott hétvégén is.

A Mezőfalvi ovisok voltak az első látogatók idén. 
Fotó: Nagykarácsonyi Tündérkert

– Igazából már pénteken kinyitottunk a Mezőfalvi ovisok látogattak el hozzánk! Szombaton pedig csak úgy özönlöttek az érdeklődők. Vasárnap az időjárás bár ránk ijesztett, így a nap kissé vizesen indult az éjjeli vihar miatt, de így is szép számban jöttek a vendégek. Összességében kijelenthető, mindenkinek tetszett minden, bejöttek az újítások, főleg a gyerekek érezték jól magukat a játszótéren. Várjuk vendégeinket a hét minden napján: hétköznap 15:00-19:00 óra között,  hétvégén pedig már kora délelőtt 9 órától. Indulás előtt érdemes tájékozódni az időjárás szeszélyessége miatt! – mondta lapunknak a hely gondozója Boni Linda.

A limonádé volt az egyik sláger - vitték, mint a cukrot. 
Fotó: Nagykarácsonyi Tündérkert

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában