Virággal egy mosolyért

2024.06.27. 15:00

Pénteken több helyen is rejtett virágra akadhatnak a szemfülesek

A héten pénteken „járj nyitott szemmel, mert ezen a napon bárhol találhatsz elrejtett virágot” – áll az akció plakátján. Június 28. a Virággal egy mosolyért napja.

Feol.hu

Egy virággal képesek lehetünk szebbé varázsolni a pillanatot bárki számára.

Fotó: Illusztráció/pexels.com

„Egy ország mosolyát szeretnék előcsalogatni június 28-án hazánk lelkes és a közös jóért örömmel adakozó „virágos” szakemberei - virágüzletek, kertészeti árudák, faiskolák -, vagyis újra itt a nagysikerű Virággal egy mosolyért országos akció” – olvasható az akció honlapján. Nincs más tennivaló – javasolják – mint nyitott szemmel járni ezen a napon kis hazánkban, illetve az országhatáron túli magyarlakta területeken, ugyanis több tízezer, közterületekre kihelyezett virág várja a szerencsés és boldog megtalálóját ezen a napon. A virágokkal a cél csak annyi, hogy széppé tegyék a megtaláló napját, hiszen – vallják az akcióban résztvevők – egy virággal képesek lehetünk szebbé varázsolni a pillanatot bárki számára.

Aki talál egy szép virágot, rajta egy kis kártyán a felajánló nevével és szívesen megosztaná a mosolygós pillanatot, készítsen fotót magáról és a virágról, amit feltölthet a közösségi oldalra is a #virággalegymosolyert megjegyzéssel. Az akciónak saját közösségi oldala is létezik: @viraggalegymosolyert elnevezéssel, ahol szintén várják a fotókat!

Vélhetően a megyében is érdemes nyitott szemmel járni. A feol.hu tudja, hogy pl. Újbarkon több helyen is lesz oka mosolyra a megtalálóknak. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában